Product

Ο θησαυρός της Ρεματιάς

Product

Ο θησαυρός της Τροίας

Ο θησαυρός της Σιέρα Μάδρε

Κωδικός:
84825
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τρεις άνθρωποι, αδέκαροι κι απελπισμένοι, παίζουν κορόνα γράμματα τη ζωή τους ψάχνοντας για χρυσάφι στην έρημο του Μεξικού.
Όταν η τύχη τους χαμογελάσει, θα δουλέψουν σαν τρελοί, αποφασισμένοι να γίνουν επιτέλους πλούσιοι.
Όμως ο θάνατος τούς παρακολουθεί από κοντά.
Στα βουνά τριγυρίζουν επικηρυγμένοι ληστές, και κανένας δεν ξέρει πόσο αθώοι είναι οι Ινδιάνοι.
Υπάρχει ακόμη ο στρατός και η έφιππη αστυνομία.
Κι οι φθόνος, το μίσος, ο φόνος...

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Τρεις άνθρωποι, αδέκαροι κι απελπισμένοι, παίζουν κορόνα γράμματα τη ζωή τους ψάχνοντας για χρυσάφι στην έρημο του Μεξικού. Όταν η τύχη τους χαμογελάσει, θα δουλέψουν σαν τρελοί, αποφασισμένοι να γίνουν επιτέλους πλούσιοι. Όμως ο θάνατος τούς παρακολουθεί από κοντά. Στα βουνά τριγυρίζουν επικηρυγμένοι ληστές, και κανένας δεν ξέρει πόσο αθώοι είναι οι Ινδιάνοι. Υπάρχει ακόμη ο στρατός και η έφιππη αστυνομία. Κι οι φθόνος, το μίσος, ο φόνος...
Publications Date: 
1986
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Αρχιδούκας φυγάς από την Αυστρία; Αναρχικός επαναστάτης; Εξερευνητής της Αρκτικής; Λεπρός ερημίτης; Μεταφραστής από το Ακαπούλκο; Για περισσότερα από σαράντα χρόνια η μυστηριώδης ταυτότητα του B. Traven υπήρξε αντικείμενο φανταστικών υποθέσεων και φημών και επισταμένων ερευνών σε διεθνή κλίμακα, οι οποίες μάλιστα ανακινήθηκαν πρόσφατα. Παρά τις επιτυχίες του ο θρυλικός αυτός συγγραφέας απέφευγε τη δημοσιότητα με την ίδια σφοδρότητα που άλλοι την επιδιώκουν. Πέθανε το 1969 στην Πόλη του Μεξικού. Άλλα έργα του είναι: "Ο θησαυρός της Σιέρρα Μάδρε" (εκδ. Γράμματα), απ' όπου και η βραβευμένη ταινία του Τζων Χιούστον, "Το λευκό ρόδο" (εκδ. Αλεξάνδρεια), "Χώρα της άνοιξης", "Η γέφυρα στη ζούγκλα" (εκδ. Σύγχρονη Εποχή), καθώς και τα "μυθιστορήματα της ζούγκλας" που απαρτίζουν τον λεγόμενο "Κύκλο του Μαονιού" και αναφέρονται στην επανάσταση του Μεξικού.

Publications Date: 
1986
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο