Product

Ο Κάλιμπαν και η μάγισσα

Product

Ο Καλλίστρατος και η πολιτεία των αηδονιών

Ο καλλιγράφος του επισκόπου

Κωδικός:
94892
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

817 μ.Χ., Τορίνο, Βόρεια Ιταλία.
Η πόλη ασφυκτιά από την πολιορκία των Σαρακηνών και τις εμφύλιες διαμάχες. Ο γενναίος επίσκοπος Κλαύδιος δίνει τη δική του μάχη επιβίωσης. Επαναστάτης και εικονομάχος, συγκρούεται τόσο με την κοσμική όσο και με την εκκλησιαστική εξουσία.

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

817 μ.Χ., Τορίνο, Βόρεια Ιταλία. Η πόλη ασφυκτιά από την πολιορκία των Σαρακηνών και τις εμφύλιες διαμάχες. Ο γενναίος επίσκοπος Κλαύδιος δίνει τη δική του μάχη επιβίωσης. Επαναστάτης και εικονομάχος, συγκρούεται τόσο με την κοσμική όσο και με την εκκλησιαστική εξουσία. Κυνηγημένος από το παρελθόν του, ο Γερμούνδος, νόθος γιος ενός αριστοκράτη, καταφεύγει στην πόλη. Γρήγορα μπαίνει υπό την προστασία του επισκόπου και μυείται στα μυστικά της καλλιγραφίας από τον σπουδαίο καλλιγράφο Μπίτερολφ. Ο έρωτάς του για την τυφλή Στίλα τον κάνει να αφοσιωθεί με μεγαλύτερο πάθος στη νέα αυτή τέχνη. Ανάμεσα σε παπύρους και περγαμηνές, ο Γερμούνδος, διακινδυνεύει τα πάντα για χάρη της όμορφης μούσας του. Οι καιροί όμως κρύβουν πολλές παγίδες. Τα μέλη της επισκοπή συνωμοτούν εναντίον του Κλαύδιου. Και η τέχνη της γραφής είναι το μόνο όπλο που έχει στη διάθεσή του ο νεαρός καλλιγράφος για να υπερασπίσει τον επίσκοπο και τη ζωή του...
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2766-6
Book pages: 
454
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τίτους Μίλερ γεννήθηκε το 1977 στη Λειψία. Σπούδασε Νεότερη Γερμανική Γλώσσα, Ιστορία του Μεσαίωνα και Δημοσιογραφία στο Βερολίνο. Έχει εκδώσει ποιήματα και πεζά. Είναι συνιδρυτής του συλλόγου Quo Vadis. Arbeitskreis Historischer Roman, που ασχολείται με το ιστορικό μυθιστόρημα. "Ο καλλιγράφος του επισκόπου" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2766-6
Book pages: 
454
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο