Product

Ο μηχανισμός της νόησης

Product

Ο μηχανισμός της σύγχυσης

Ο μηχανισμός της σύγχυσης

Κωδικός:
3670
Manufacturer: 
Description: 

Το Terrorland σας καλεί σ' ένα χορευτικό γεγονός όπου θα βρείτε: την ξανθούλα Λίζα με τα μακριά πόδια και το σφιχτό κώλο. Τον Τζίμυ, την Ευγενία και τη Δήμητρα, των οποίων οι γονείς χώρισαν πέρσι. Τον Μπεβ στο ρυθμό, το Γιάννη τον υδραυλικό και το Φανούρη την ξεφωνημένη αδερφάρα. Τον Άλεξ, τη Μελίσσα που είχαν κάποτε πονοκεφάλους. Τον Αντώνη που οδηγεί την παλιά Μερσέντες. Την Τζίνα που είναι πραγματικά χοντρή και χορεύει σαν μπαλόνι. Το Στέφανο που γεννήθηκε πολύ βλάκας και το κρύβει λέγοντας ότι είναι μαστουρωμένος.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το Terrorland σας καλεί σ' ένα χορευτικό γεγονός όπου θα βρείτε: την ξανθούλα Λίζα με τα μακριά πόδια και το σφιχτό κώλο. Τον Τζίμυ, την Ευγενία και τη Δήμητρα, των οποίων οι γονείς χώρισαν πέρσι. Τον Μπεβ στο ρυθμό, το Γιάννη τον υδραυλικό και το Φανούρη την ξεφωνημένη αδερφάρα. Τον Άλεξ, τη Μελίσσα που είχαν κάποτε πονοκεφάλους. Τον Αντώνη που οδηγεί την παλιά Μερσέντες. Την Τζίνα που είναι πραγματικά χοντρή και χορεύει σαν μπαλόνι. Το Στέφανο που γεννήθηκε πολύ βλάκας και το κρύβει λέγοντας ότι είναι μαστουρωμένος. Εκείνους τους δυο τύπους με τα μεγάλα καπέλα που μάλλον είναι ζευγάρι. Την Κέλλυ που πάντα βγάζει φωτογραφίες. Το Θανάση που είναι τριάντα ενός και δεν ξέρει ακόμα αν είναι πούστης ή όχι. Την Ελένη που δε φοράει ποτέ εσώρουχα.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-04-1402-5
Book pages: 
360
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Είναι απόφοιτος της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει σπουδάσει σκηνοθεσία κινηματογράφου στη Σχολή Σταυράκου, στην Αθήνα. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα: "Ο μηχανισμός της σύγχυσης" (Κέδρος 1997, Καστανιώτης 2004), "Η πισίνα των αναμνήσεων" (Κέδρος 1999), "Η σκύλα και το κουτάβι" (Καστανιώτης 2002, βραβείο καλύτερου μυθιστορήματος περιοδικού "Διαβάζω"), "Νυχτερινή διαδρομή" (Καστανιώτης 2006), "Πινακοθήκη τεράτων" (Πατάκης, 2009).

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-04-1402-5
Book pages: 
360
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο