Product

Ο οδηγός της Microsoft για το Microsoft Office 97

Product

Ο οδηγός της Microsoft για το Microsoft PowerPoint 97

Ο οδηγός της Microsoft για το Microsoft Office XP

Κωδικός:
69589
Description: 

Το υπέροχα οργανωμένο εγχειρίδιο αναφοράς που κρατάτε στα χέρια σας καλύπτει τα Microsoft Access, Excel, FrontPage, Outlook, PowerPoint, Publisher και Word και περιέχει εκατοντάδες λύσεις που σας γλιτώνουν χρόνο, συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλημάτων, και εύχρηστες συντομεύσεις, σε μορφή συμπαγή και με άμεσες απαντήσεις. Ανακαλύψτε ποιος είναι ο ταχύτερος και αποδοτικότερος τρόπος να φέρνετε σε πέρας τις καθημερινές σας εργασίες και ανεβάστε τις ικανότητές σας στο Office στο υψηλότερο επίπεδο!

88,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το υπέροχα οργανωμένο εγχειρίδιο αναφοράς που κρατάτε στα χέρια σας καλύπτει τα Microsoft Access, Excel, FrontPage, Outlook, PowerPoint, Publisher και Word και περιέχει εκατοντάδες λύσεις που σας γλιτώνουν χρόνο, συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλημάτων, και εύχρηστες συντομεύσεις, σε μορφή συμπαγή και με άμεσες απαντήσεις. Ανακαλύψτε ποιος είναι ο ταχύτερος και αποδοτικότερος τρόπος να φέρνετε σε πέρας τις καθημερινές σας εργασίες και ανεβάστε τις ικανότητές σας στο Office στο υψηλότερο επίπεδο! - Αξιοποιήστε όσα ήδη γνωρίζετε για το Office και γνωρίστε γρήγορα τις νέες δυνατότητες. - Μάθετε να μοιράζεστε πληροφορίες από διάφορες εφαρμογές του Office XP με τους συνεργάτες σας χωρίς πρόβλημα με τη βοήθεια των ομαδικών υπηρεσιών SharePoint - Εισαγάγετε δεδομένα σε λογιστικά φύλλα και ιστοσελίδες, σε πραγματικό χρόνο - Δημιουργήστε έντυπες εκδόσεις και ηλεκτρονικές δημοσιεύσεις επαγγελματικού επιπέδου - Καταστρώστε τις δικές σας βάσεις δεδομένων και χρησιμοποιήστε πανίσχυρες τεχνικές ανάλυσης δεδομένων - Παρουσιάστε ελκυστικές διαφάνειες του PowerPoint ακόμη και μέσω του Ιστού - Χρησιμοποιήστε το Outlook για να προγραμματίσετε τις υποχρεώσεις σας και να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - Δημιουργήστε και διαχειριστείτε μια τοποθεσία Ιστού με βελτιωμένες δυνατότητες - Αναπτύξτε προσαρμοσμένες λύσεις, με τη βοήθεια των μακροεντολών και της Microsoft Visual Basic for Applications.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-209-562-8
Book pages: 
1631
Book Dimensions: 
24χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

O Michael Halvorson εργάστηκε για τη Microsoft Corporation από το 1985 έως το 1993 ως συντάκτης τεχνικών κειμένων και υπεύθυνος ξενόγλωσσων εκδόσεων λογισμικού. Είναι πτυχιούχος (Β.Α.) Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Pacific Lutheran και κάτοχος μεταπτυχιακού (Μ.Α.) Ιστορίας από το Πανεπιστήμιο της Washington. Τώρα είναι υποψήφιος διδάκτωρ Ιστορίας της Αναγέννησης και των Μεταρρυθμίσεων στο Πανεπιστήμιο της Washington και αναπληρωτής καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Pacific Lutheran. Το 1998 τιμήθηκε με τις υποτροφίες Maclyn P. Burg και Gunther Findel για τις εκτεταμένες μελέτες του στη βιβλιοθήκη Herzog August στο Wolfenbuttel της Γερμανίας. Ο Michael, εκτός από το ενδιαφέρον του για την ιστορία, έχει συγγράψει μόνος του ή σε συνεργασία με άλλους συγγραφείς δέκα βιβλία για υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένων των Learn Visual Basic now second edition, Microsoft Visual Basic 6.0 professional step by step (έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος με τον τίτλο Microsoft Visual Basic 6.0 professional βήμα βήμα), και Microsoft Word 97/ Visual Basic step by step, τα οποία έχουν εκδοθεί από την Microsoft Press.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-209-562-8
Book pages: 
1631
Book Dimensions: 
24χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο