Product

Ο ουρανός είχε ταβάνι

Product

Ο ουρανός ήταν μαύρος πάνω απ' τον Ευφράτη

Ο ουρανός η ζωή μου

Κωδικός:
149263
Description: 

Πριν η ψυχή μου γειτονέψει με τ' αστέρια, θα προσπαθήσω να περιπλανηθώ για λίγο στα μονοπάτια του παρελθόντος, γιατί νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα της ζυγαριάς για την προσφορά μου στην κοινωνία και στην πατρίδα, και μάλιστα τότε που λυσσομανούσε η θύελλα του πολέμου. Η αυτοβιογραφία μου είναι εξομολόγηση και κάθαρση μαζί.
Αυτά που κουβάλησα τόσα χρόνια στις αποσκευές μου, σας τα αφηγούμαι για να ξαλαφρώσω από το βάρος των αναμνήσεών μου. Στη ζωή μου ποτέ δεν υπολόγισα το ουρλιαχτό του ανέμου. Υπήρξα πάντα Προστάτης υψηλών Ιδανικών...!

21,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πριν η ψυχή μου γειτονέψει με τ' αστέρια, θα προσπαθήσω να περιπλανηθώ για λίγο στα μονοπάτια του παρελθόντος, γιατί νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα της ζυγαριάς για την προσφορά μου στην κοινωνία και στην πατρίδα, και μάλιστα τότε που λυσσομανούσε η θύελλα του πολέμου. Η αυτοβιογραφία μου είναι εξομολόγηση και κάθαρση μαζί. Αυτά που κουβάλησα τόσα χρόνια στις αποσκευές μου, σας τα αφηγούμαι για να ξαλαφρώσω από το βάρος των αναμνήσεών μου. Στη ζωή μου ποτέ δεν υπολόγισα το ουρλιαχτό του ανέμου. Υπήρξα πάντα Προστάτης υψηλών Ιδανικών...!
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6819-16-7
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Αποστ. Λαμπρόπουλος, τιμήθηκε με τις κάτωθι ηθικές διακρίσεις:
Χρυσούν Αριστείον Ανδρείας, Χρυσούς Σταυρός Φοίνικος "Μετά Ξιφών", Ταξιάρχης Φοίνικος "Άνευ Ξιφών", Σταυρός Ιπταμένου (δις), Πολεμικός Σταυρός Γ’ Τάξεως (δις), Μετάλλιον Στρατιωτικής Αξίας Γ’ Τάξεως , Μετάλλιον Εξαιρέτων Υπηρεσιών, Αναμνηστικόν Αλβανίας (1940-1941), Αναμνηστικόν Μέσης Ανατολής (1640-1945), Εύφημος Μνεία Υφ. Εθν. Αμύνης,. Μετάλλιον δι’ υπηρεσίας εις Κορέαν, Μετάλλιον Ηνωμένων Εθνών, Μετάλλιον Κορεατικού Πολέμου, Air Medal (Mετάλλιον Aέρος H.Π.A.), Eύφημος Mνεία Σίγκμαν Pι (Kορέας), Eύφημος Mνεία Aρχηγού Aνωτέρας Δ/σεως Aεροπορίας, Έκφρασις Eυαρέσκειας Aρχηγού B’ Kλάδου Γ.E. Aεροπορίας.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6819-16-7
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο