Product

Ο παππούς μας

Product

Ο παππούς μου και το κακό

Ο παππούς μάς άφησε

Κωδικός:
140952
Description: 

Ένα ταξίδι καταχείμωνο στο νησί του παππού. Μόνο που ο παππούς δεν είναι πια στην προβλήτα για να υποδεχτεί τη Μαρίνα, ούτε στο σπίτι για να την πάρει στην αγκαλιά του.

Είναι όμως τα πράγματά του, ο κήπος με τα δέντρα και, κυρίως, η ανάμνησή του.

Ο παππούς μπορεί να μην κατοικεί πια στο σπίτι του, αλλά κατοικεί στην καρδιά όλων αυτών που τον έχουν αγαπήσει. Στην καρδιά της Μαρίνας.

2,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα ταξίδι καταχείμωνο στο νησί του παππού. Μόνο που ο παππούς δεν είναι πια στην προβλήτα για να υποδεχτεί τη Μαρίνα, ούτε στο σπίτι για να την πάρει στην αγκαλιά του. Είναι όμως τα πράγματά του, ο κήπος με τα δέντρα και, κυρίως, η ανάμνησή του. Ο παππούς μπορεί να μην κατοικεί πια στο σπίτι του, αλλά κατοικεί στην καρδιά όλων αυτών που τον έχουν αγαπήσει. Στην καρδιά της Μαρίνας.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-16-2862-2
Book pages: 
55
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και ασχολήθηκε με την κοινωνική ανθρωπολογία την εθνογραφία και τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής. Έχει δημιουργήσει μια μέθοδο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά. ("Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά" cd-rom και εκπαιδευτική μέθοδος, Εκδόσεις "Πατάκη' 1998 και 2000 αντίστοιχα) και έχει γράψει και εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά όλων των ηλικιών στις Εκδόσεις "Πατάκη" και "Φυτράκη".

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-16-2862-2
Book pages: 
55
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο