Product

Ο πολιτισμός πηγή δυστυχίας, το μέλλον μιας αυταπάτης

Product

Ο πολιτισμός στην εποχή της μελαγχολίας

Ο πολιτισμός στη σχολική μάθηση

Κωδικός:
125525
Manufacturer: 
Description: 

Ο "Πολιτισμός στη σχολική μάθηση" φέρνει σε επαφή τους μελλοντικούς και τους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς με την κεντρική θέση του πολιτισμού στη μάθηση στο σχολικό πλαίσιο. Οι αναγνώστες συμμετέχουν σε μια διαδικασία κατασκευής ενός λειτουργικού ορισμού του πολιτισμού, που αποκαλύπτει το βαθύτερο νόημά του για τις γνωστικές διαδικασίες και τη μάθηση, καθώς και στην εφαρμογή μιας προσέγγισης "αναστοχαστικής-ερμηνευτικής έρευνας" για τη δημιουργία διασυνδέσεων μεταξύ του πολιτισμικού και βιωματικού υπόβαθρου των μαθητών και της διδασκαλίας στην τάξη.

20,19 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο "Πολιτισμός στη σχολική μάθηση" φέρνει σε επαφή τους μελλοντικούς και τους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς με την κεντρική θέση του πολιτισμού στη μάθηση στο σχολικό πλαίσιο. Οι αναγνώστες συμμετέχουν σε μια διαδικασία κατασκευής ενός λειτουργικού ορισμού του πολιτισμού, που αποκαλύπτει το βαθύτερο νόημά του για τις γνωστικές διαδικασίες και τη μάθηση, καθώς και στην εφαρμογή μιας προσέγγισης "αναστοχαστικής-ερμηνευτικής έρευνας" για τη δημιουργία διασυνδέσεων μεταξύ του πολιτισμικού και βιωματικού υπόβαθρου των μαθητών και της διδασκαλίας στην τάξη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βασικό ή συμπληρωματικό εγχειρίδιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα προγράμματα κατάρτισης εκπαιδευτικών.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-455-227-9
Book pages: 
383
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Etta R. Hollins είναι καθηγήτρια και σύμβουλος εκπαίδευσης στο University of Southern California του Λος Άντζελες. Διδάσκει σε τμήματα πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης και μεθόδους διδασκαλίας διάφορων πληθυσμιακών ομάδων. Είναι καταξιωμένη συγγραφέας πολλών και σημαντικών βιβλίων και άρθρων.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-455-227-9
Book pages: 
383
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο