Product

Ο πρωταθλητής

Product

Ο πρωτάρης

Ο πρωτάρης

Κωδικός:
133502
Manufacturer: 
Description: 

Η πολυτάραχη δεκαετία του '60. Η δεκαετία που άλλαξε ή προσπάθησε να αλλάξει τον κόσμο. Ο πόλεμος στο Βιετνάμ και οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις. Παιδιά των λουλουδιών και Γούντστοκ. Αμφισβήτηση του κατεστημένου. Ερωτική αφύπνιση. Η ταινία που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή:
"Ο πρωτάρης" (1967). Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει "And here's to you, Mrs. Robinson, Jesus loves you more than you will know" από το θρυλικό κομμάτι των Σάιμον & Γκαρφάνκελ;

11,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η πολυτάραχη δεκαετία του '60. Η δεκαετία που άλλαξε ή προσπάθησε να αλλάξει τον κόσμο. Ο πόλεμος στο Βιετνάμ και οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις. Παιδιά των λουλουδιών και Γούντστοκ. Αμφισβήτηση του κατεστημένου. Ερωτική αφύπνιση. Η ταινία που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή: "Ο πρωτάρης" (1967). Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει "And here's to you, Mrs. Robinson, Jesus loves you more than you will know" από το θρυλικό κομμάτι των Σάιμον & Γκαρφάνκελ; Μέσα στην επαναστατική έξαψη εκείνης της εποχής, ο Ντάστιν Χόφμαν έγινε σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς: στο ρόλο του αμφισβητία του συστήματος φοιτητή Μπέντζαμιν Μπράντοκ παρασύρεται ερωτικά από την κυρία Ρόμπινσον που υποδύεται η Άνν Μπάνκροφτ. "Ο πρωτάρης" του Τσαρλς Γουέμπ, το μπεστ σέλερ βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ταινία, κυκλοφορεί σε νέα, αναθεωρημένη μετάφραση στη χώρα μας (εκδόθηκε για πρώτη φορά από τις εκδόσεις "Πάπυρος", τη δεκαετία του '70, στη σειρά "Βίπερ"). Μαζί και η πολυαναμενόμενη εκδοτική του συνέχεια: το "Εκπαίδευση κατ' οίκον".
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-04-3706-8
Book pages: 
280
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τσαρλς Γουέμπ γεννήθηκε το 1939 στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια αλλά ζει μόνιμα στην Αγγλία. Έγινε διάσημος με το μυθιστόρημα "Ο πρωτάρης" ("The Graduate") που κυκλοφόρησε το 1963 και μεταφέρθηκε με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο το 1967. Το "Εκπαίδευση κατ' οίκον" ("Home School"), η εκδοτική συνέχεια του "Πρωτάρη", κυκλοφόρησε το 2007. Έχει γράψει επίσης τα μυθιστορήματα: "Love", "Roger", "The Marriage of a Young Stockbroker" , "The Abolitionist of Clark Gable Place", "Orphans and Other Children", "Elsinor", "Booze και New Cardiff". Ζει κοντά στο ανατολικό Σάσεξ.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-04-3706-8
Book pages: 
280
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο