Product

Ο στρατηγός της νεκρής στρατιάς

Product

Ο στρατηγός των Ες-Ες

Ο στρατηγός του αυτοκράτορα

Κωδικός:
40749
Αuthor: 
Description: 

Φιλιππίνες, 1997. O Τζέι Μαρς, πολυεκατομμυριούχος παράγοντας της Γουόλ Στριτ και απόμαχος διπλωμάτης, πραγματοποιεί ένα ταξίδι νοσταλγίας στη Μανίλα, όπου υπηρέτησε ως νεαρός λοχαγός κοντά στο στρατηγό Ντάγκλας Μακάρθουρ, και αναπολεί τα όσα έζησε τις φρικτές και ιστορικές μέρες του 1945, τότε που κι ο ίδιος υποχρεώθηκε να θυσιάσει την αγάπη και την προσωπική ευτυχία του στο βωμό του καθήκοντος και της καριέρας.

20,13 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Φιλιππίνες, 1997. O Τζέι Μαρς, πολυεκατομμυριούχος παράγοντας της Γουόλ Στριτ και απόμαχος διπλωμάτης, πραγματοποιεί ένα ταξίδι νοσταλγίας στη Μανίλα, όπου υπηρέτησε ως νεαρός λοχαγός κοντά στο στρατηγό Ντάγκλας Μακάρθουρ, και αναπολεί τα όσα έζησε τις φρικτές και ιστορικές μέρες του 1945, τότε που κι ο ίδιος υποχρεώθηκε να θυσιάσει την αγάπη και την προσωπική ευτυχία του στο βωμό του καθήκοντος και της καριέρας. Όμως θυμάται κι άλλα, τους Ιάπωνες, τις μυστικές επαφές που είχε μαζί τους, το ρόλο που έπαιξε για λογαριασμό του Μακάρθουρ, τη βοήθεια που του πρόσφερε για να εδραιώσει την εξουσία του στην Ιαπωνία, τις άθλιες μεθοδεύσεις με τις οποίες γλύτωσαν οι πραγματικοί εγκληματίες πολέμου και κατέληξε στο απόσπασμα ο μόνος που δεν έπρεπε, επειδή ήταν ο στρατηγός που ταπείνωσε τον Μακάρθουρ.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2741-6
Book pages: 
541
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Τζέιμς Oυέμπ, πεζοναύτης και συγγραφέας τεσσάρων μπεστ σέλερ, είναι δικηγόρος και δημοσιογράφος που έχει τιμηθεί με το βραβείο Έμμυ. Διετέλεσε βοηθός υπουργός Άμυνας. Ζει στη Βιρτζίνια.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2741-6
Book pages: 
541
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο