Product

Ο χαμένος κόσμος

Product

Ο χαμένος κόσμος jurassic park

Ο χαμένος κόσμος

Κωδικός:
121882
Manufacturer: 
Description: 

[...] Η υπόθεση στον "Χαμένο κόσμο" έχει ως εξής: Ο νεαρός δημοσιογράφος Εντ Μαλόουν διψά για περιπέτεια, προκειμένου να εντυπωσιάσει την κοπέλα που επιθυμεί να παντρευτεί. Το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα όταν γνωρίζει έναν εκκεντρικό επιστήμονα, τον καθηγητή Τσάλεντζερ. Ο Τσάλεντζερ έχει πριν από λίγο καιρό επιστρέψει από ένα ταξίδι στη Νότια Αμερική, όπου, όπως ισχυρίζεται, έκανε μία εκπληκτική ανακάλυψη: έναν χαμένο κόσμο, όπου οι νόμοι της φύσης είχαν ανασταλεί και προϊστορικά όντα συνέχιζαν να περιφέρονται ελεύθερα.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Η υπόθεση στον "Χαμένο κόσμο" έχει ως εξής: Ο νεαρός δημοσιογράφος Εντ Μαλόουν διψά για περιπέτεια, προκειμένου να εντυπωσιάσει την κοπέλα που επιθυμεί να παντρευτεί. Το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα όταν γνωρίζει έναν εκκεντρικό επιστήμονα, τον καθηγητή Τσάλεντζερ. Ο Τσάλεντζερ έχει πριν από λίγο καιρό επιστρέψει από ένα ταξίδι στη Νότια Αμερική, όπου, όπως ισχυρίζεται, έκανε μία εκπληκτική ανακάλυψη: έναν χαμένο κόσμο, όπου οι νόμοι της φύσης είχαν ανασταλεί και προϊστορικά όντα συνέχιζαν να περιφέρονται ελεύθερα. Ο Μαλόουν και οι σύντροφοί του αναλαμβάνουν να ελέγξουν την αλήθεια αυτού του ισχυρισμού ακολουθώντας τα βήματα του Τσάλεντζερ στα βάθη της νοτιοαμερικανικής ζούγκλας. Η ιστορία που έχει διηγηθεί ο καθηγητής αποδεικνύεται πέρα ως πέρα αληθινή. Η παρέα των ατρόμητων φίλων βρίσκεται σύντομα παγιδευμένη σ' έναν εφιαλτικό κόσμο γιγάντιων ερπετών, μοχθηρών πιθηκάνθρωπων και πελώριων πτεροδάκτυλων. Όπως δείχνουν τα πράγματα, μόνο από θαύμα θα καταφέρουν να σωθούν... Το πασίγνωστο μυθιστόρημα του Ντόιλ μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο. Αρχικά ως βωβή ταινία, το 1925, σε σκηνοθεσία Χάρι Ο. Χόιτ και σε μία αρκετά μεταγενέστερη διασκευή, το 1960, σε σκηνοθεσία Ίρβιν Άλεν. Φυσικά αποτέλεσε σημείο αναφοράς για δύο τεράστιες κινηματογραφικές επιτυχίες, τον Κινγκ Κονγκ και το Τζουράσικ Παρκ. (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Subtitle: 
Μια αφήγηση των πρόσφατων εκπληκτικών περιπετειών του καθηγητή Τζ. Τσάλεντζερ, του λόρδου Τζον Ρόξτον, του καθηγητή Σάμερλι και του κυρίου Ε. Μαλόουν, συνεργάτη της Daily Gazette
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3343-7
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ γεννήθηκε στο Εδιμβούργο το 1859. Σπούδασε ιατρική, την οποία όμως γρήγορα εγκατέλειψε για χάρη της λογοτεχνίας, έχοντας τη φιλοδοξία, αρχικά, να γίνει γνωστός γράφοντας ιστορικά μυθιστορήματα και δοκίμια. Έγραψε διηγήματα και μυθιστορήματα ιστορικά, αστυνομικά, μυστηρίου και αγωνίας, επιστημονικής φαντασίας, ιστορικές μελέτες, καθώς επίσης και ένα δίτομο έργο για τον πνευματισμό. Ήταν όμως ο περίφημος Σέρλοκ Χολμς, που πρωτοεμφανίστηκε στο μυθιστόρημά του "Σπουδή στο κόκκινο", το 1887, που τον έκανε ευρύτερα γνωστό. Ο Ντόιλ επηρεάστηκε από τον Έντγκαρ Άλαν Πόε και τον Γουίλκι Κόλινς, χρησιμοποίησε όμως επιστημονική μεθοδολογία και τεχνογνωσία για να δημιουργήσει μυθιστορήματα που ικανοποιούν πλήρως τους αναγνώστες, οι οποίοι επιζητούν αληθοφάνεια και δικαίωση του καλού. Το 1902 χρίστηκε ιππότης (λαμβάνοντας τον τίτλο του Σερ). Πέθανε στις 7 Ιουλίου 1930.

Subtitle: 
Μια αφήγηση των πρόσφατων εκπληκτικών περιπετειών του καθηγητή Τζ. Τσάλεντζερ, του λόρδου Τζον Ρόξτον, του καθηγητή Σάμερλι και του κυρίου Ε. Μαλόουν, συνεργάτη της Daily Gazette
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3343-7
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο