Product

Ο Martin Buber και το πρόβλημα του ανθρώπου

Product

Ο Marx στον καθρέφτη

Ο Marx και ο Proudhon δραπετεύουν από τον 19ο αιώνα

Κωδικός:
143057
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Θα μπορούσαμε πραγματικά να πάρουμε αυθεντικά μαθήματα στρατηγικής από την εντρύφησή μας στην προσποίηση. Άλλωστε, η ίδια η ιστοριογραφία έχει ευρέως αποποιηθεί τον ισχυρισμό ότι καταγράφει "ό,τι όντως συνέβη", και στο βαθμό αυτόν η Ιστορία στο σύνολό της ταυτίζεται με την ιστορία της συνειδητότητας, ή με την ανάδραση μεταξύ ιστορίας και συνειδητότητας.

5,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Θα μπορούσαμε πραγματικά να πάρουμε αυθεντικά μαθήματα στρατηγικής από την εντρύφησή μας στην προσποίηση. Άλλωστε, η ίδια η ιστοριογραφία έχει ευρέως αποποιηθεί τον ισχυρισμό ότι καταγράφει "ό,τι όντως συνέβη", και στο βαθμό αυτόν η Ιστορία στο σύνολό της ταυτίζεται με την ιστορία της συνειδητότητας, ή με την ανάδραση μεταξύ ιστορίας και συνειδητότητας. Εάν πρέπει να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση που παραλληλίζεται και σχεδόν αντιγράφει την κατάσταση που αντιμετώπιζε η "Επανάσταση" των μέσων του 19ου αιώνα, τότε είμαστε σίγουρα στην ιδανική θέση για να διδαχθούμε από τα λάθη των προκατόχων μας, όπως και από τις πιο διαχρονικές αντιλήψεις τους.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6654-87-7
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Hakim Bey είναι ακτιβιστής και διακεκριμένος συγγραφέας. Ασχολείται με κοινωνικά θέματα, κάνει πολιτικές αναλύσεις και έχει γράψει ουτοπιστικά μανιφέστα. Ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6654-87-7
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο