Product

Ο Picasso και η Ελλάδα

Product

Ο Soros για τον Soros

Ο Piet de Jong και η αρχαία αγορά

Κωδικός:
113809
Manufacturer: 
Description: 

Στα αρχεία της Ανασκαφής της Αρχαίας Αγοράς βρίσκονται πάνω από 400 υδατογραφίες και σχέδια του Piet de Jong, του μεγαλύτερου, ίσως, ζωγράφου και σχεδιαστή αρχαιολογικών ευρημάτων του 20ού αιώνα. Εικονίζουν τόπους, ανθρώπους, μέγαρα και βέβαια μικρά και μεγάλα αντικείμενα που ήλθαν στο φως σε έναν από τους σημαντικότερους χώρους του αρχαίου κόσμου.
Στο βιβλίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά συγκεντρωμένο ένα αντιπροσωπευτικό τμήμα των καλύτερων έργων του Piet de Jong, προβάλλοντας τον πλούτο της χρωματικής του παλέτας που είναι ανεπανάληπτος στην ιστορία της αρχαιολογίας.

45,86 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στα αρχεία της Ανασκαφής της Αρχαίας Αγοράς βρίσκονται πάνω από 400 υδατογραφίες και σχέδια του Piet de Jong, του μεγαλύτερου, ίσως, ζωγράφου και σχεδιαστή αρχαιολογικών ευρημάτων του 20ού αιώνα. Εικονίζουν τόπους, ανθρώπους, μέγαρα και βέβαια μικρά και μεγάλα αντικείμενα που ήλθαν στο φως σε έναν από τους σημαντικότερους χώρους του αρχαίου κόσμου. Στο βιβλίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά συγκεντρωμένο ένα αντιπροσωπευτικό τμήμα των καλύτερων έργων του Piet de Jong, προβάλλοντας τον πλούτο της χρωματικής του παλέτας που είναι ανεπανάληπτος στην ιστορία της αρχαιολογίας. Δεκαέξι ειδικοί αρχαιολόγοι πραγματεύονται το υλικό που αναπαριστούν οι εικόνες, προσφέροντας μια μοναδική εισαγωγή στην τέχνη που έκρυβε η Αρχαία Αγορά, από τους νεολιθικούς χρόνους έως τα χρόνια της τουρκοκρατίας.
Subtitle: 
Η τέχνη της αρχαιότητας
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6691-07-1
Book pages: 
322
Book Dimensions: 
28χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η τέχνη της αρχαιότητας
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6691-07-1
Book pages: 
322
Book Dimensions: 
28χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο