Product

Παράλογη μοίρα

Product

Παραμάνες

Πάραλος

Κωδικός:
85138
Manufacturer: 
Description: 

- Θέλω να μαζευτώ κουβάρι και να κυλιστώ πάνω στο χώμα, να γδαρθώ στις πέτρες και να γίνω μια αιμάτινη μάζα. Να μουγκρίσω και να έλθει εκείνη η άγνωστη δύναμη να βάλει το ζεστό της χέρι μέσα στα εντόσθιά μου και να τα χαϊδέψει. Να σταματήσει κάθε κίνηση, κάθε ήχος. Και να ακούσω μόνο τη φωνή της να μου λέει, μη φοβάσαι. Γιατί φοβάμαι λοχία. Κι όχι τον άνεμο. Μακάρι να είχα έναν τόσο ωραίο φόβο. Φοβάμαι τη χυδαιότητα. Φοβάμαι αυτά τα τρομακτικά πλήθη των δειλών και άνευρων, όλων αυτών που για να προστατεύσουν την ευπορία του σαρκίου τους, είναι ικανοί για τα πιο τιποτένια πράγματα.

5,39 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Θέλω να μαζευτώ κουβάρι και να κυλιστώ πάνω στο χώμα, να γδαρθώ στις πέτρες και να γίνω μια αιμάτινη μάζα. Να μουγκρίσω και να έλθει εκείνη η άγνωστη δύναμη να βάλει το ζεστό της χέρι μέσα στα εντόσθιά μου και να τα χαϊδέψει. Να σταματήσει κάθε κίνηση, κάθε ήχος. Και να ακούσω μόνο τη φωνή της να μου λέει, μη φοβάσαι. Γιατί φοβάμαι λοχία. Κι όχι τον άνεμο. Μακάρι να είχα έναν τόσο ωραίο φόβο. Φοβάμαι τη χυδαιότητα. Φοβάμαι αυτά τα τρομακτικά πλήθη των δειλών και άνευρων, όλων αυτών που για να προστατεύσουν την ευπορία του σαρκίου τους, είναι ικανοί για τα πιο τιποτένια πράγματα. Φοβάμαι αυτόν τον ανελέητο καλοστημένο μηχανισμό, που δε σ' αφήνει να κάνεις βήμα αν δεν πάρεις την έγκρισή του. Αισθάνομαι αδύναμος λοχία. Ο λοχίας πλησίασε και του έσφιξε δυνατά τους ώμους. - Εσύ είσαι ικανός να μετατοπίσεις χιονισμένα βουνά, του είπε. Δε θέλω να ακούω τέτοια πράγματα.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-7623-04-5
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστος Καφτεράνης γεννήθηκε το 1960 στο Πλατανόρεμα Σερβίων. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και δημόσια διοίκηση στη Νομική Αθηνών, συγκριτική πολιτική στο Παρίσι, ιστορία και αισθητική του κινηματογράφου στη Λωζάνη. Γράφει σενάρια και σκηνοθετεί ντοκυμαντέρ, συνεργάζεται με ελληνικά και ξένα περιοδικά, διδάσκει στην ιδιωτική εκπαίδευση. Η "Πάραλος" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-7623-04-5
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο