Product

Ρούμπυ Ρέντφορτ, Πάρε την τελευταία σου ανάσα

Product

Πάρε το μολύβι και βάλε φαντασία 2

Πάρε το μηδέν...

Κωδικός:
136063
Manufacturer: 
Description: 

Ενίσταμαι. σε βαθμό τσιρίδας. Σε μια χώρα που μας έχει ζαλίσει αναμασώντας διάφορα στομφώδη και ανιαρά περί "γενεών" (αυτή του 1-1-4, εκείνη του Πολυτεχνείου, η άλλη της Μεταπολίτευσης), με εμάς δεν έχει ασχοληθεί κανείς. Κι αυτό παρ' όλο που είτε πλησιάζουμε τα σαράντα ή τα έχουμε μόλις περάσει - δηλαδή έχουμε αρχίσει να έχουμε επιρροή στον τόπο, καλώς ή κακώς. Διάολε, δεν γίνεται: το να μιλήσει κανείς για εμάς δεν μπορεί να αποτελεί τόσο βαρετή διαδικασία. Έλεος!
Οπότε ας γίνει μια αρχή. Έστω και για πλάκα.

12,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ενίσταμαι. σε βαθμό τσιρίδας. Σε μια χώρα που μας έχει ζαλίσει αναμασώντας διάφορα στομφώδη και ανιαρά περί "γενεών" (αυτή του 1-1-4, εκείνη του Πολυτεχνείου, η άλλη της Μεταπολίτευσης), με εμάς δεν έχει ασχοληθεί κανείς. Κι αυτό παρ' όλο που είτε πλησιάζουμε τα σαράντα ή τα έχουμε μόλις περάσει - δηλαδή έχουμε αρχίσει να έχουμε επιρροή στον τόπο, καλώς ή κακώς. Διάολε, δεν γίνεται: το να μιλήσει κανείς για εμάς δεν μπορεί να αποτελεί τόσο βαρετή διαδικασία. Έλεος! Οπότε ας γίνει μια αρχή. Έστω και για πλάκα. Σε οκτώ αλληλένδετα δοκίμια, γεμάτα αναμνήσεις και καυστικά (συχνά αφοριστικά) σχόλια, καταγράφονται παρατηρήσεις και βιώματα σε διαφορετικά θέματα που διαμόρφωσαν αυτή τη γενιά - λόγου χάρη, η παιδεία, τα παιχνίδια, η τεχνολογία, η μουσική και ο κινηματογράφος, τα μήντια και η διαφήμιση, το lifestyle, τα κοινωνικά ήθη και οι πολιτικές ιδέες. Πρόκειται για ένα βιβλίο με στοιχεία "καλτ", με ανατρεπτικό τόνο και ιλαρό στυλ.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-410-533-7
Book pages: 
244
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Καμάρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969, χρονιά που ο Παναθηναϊκός πήρε νταμπλ. Ζει 11 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα (βάδην allegro ma non troppo) από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σπούδασε οικονομικά, πολιτικές επιστήμες και φιλοσοφία και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα ΜΜΕ. ΄Εχει διατελέσει διευθυντής Ηλεκτρονικών Εκδόσεων του ΔΟΛ και αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Εφημερίδων με έδρα το Παρίσι. Σήμερα διευθύνει το δίκτυο Sport.gr (ΑΕΝΑΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΕ), είναι αντιπρόεδρος του IAB Europe (η πανευρωπαϊκή ένωση για τη διαδραστική επικοινωνία), μέλος Δ.Σ. της IFRA (διεθνής οργανισμός για την τεχνολογία στα ΜΜΕ) και σύμβουλος της ΔΕΕ. Παράλληλα είναι τακτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα "Τα Νέα" και στο διεθνές περιοδικό για τον Τύπο, "Newspapers Techniques".

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-410-533-7
Book pages: 
244
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο