Product

Πάτρα: Μια πόλη στη λογοτεχνία

Product

Πάτρα: Πολιτιστική πολυμορφία και εαυτότητα

Πάτρα: Πόλη φυλακισμένη;

Κωδικός:
133376
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο "Πάτρα: Πόλη φυλακισμένη;" του αντιδήμαρχου Πατρέων Νίκου Τζανάκου βρίσκεται, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, ήδη στην τρίτη έκδοση.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Πάτρα: Πόλη φυλακισμένη;" του αντιδήμαρχου Πατρέων Νίκου Τζανάκου βρίσκεται, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, ήδη στην τρίτη έκδοση. Ο γνωστός Πατρινός πολίτης και πολιτικός Νίκος Τζανάκος υπενθυμίζει την ιστορική πορεία του λιμανιού της Πάτρας, καταγράφει τους λανθασμένους πολιτικούς χειρισμούς της τελευταίας δεκαετίας, εξηγεί γιατί το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας κινδυνεύει να χαθεί οριστικά από τον έλεγχο της πόλης, συγκεντρώνει σχόλια και παρεμβάσεις πολιτικών, επιστημόνων και φορέων και τελικά αναρωτιέται ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να αφαιρέσει από την Πάτρα τον τίτλο της παραθαλάσσιας πόλης...
Subtitle: 
Το θαλλάσιο μέτωπο και ο ρόλος του Δήμου στην ανάπτυξη του λιμανιού
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-88046-7-1
Book pages: 
125
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Πάτρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νίκος Τζανάκος γεννήθηκε το 1956. Η καταγωγή του είναι από τη Μάνη. Ζει και εργάζεται στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης της ίδιας σχολής στο τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έχει επίσης σπουδάσει μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς και διοίκηση και τηλεπικοινωνίες στην αντίστοιχη σχολή του ΟΤΕ, όπου σήμερα είναι διευθυντικό στέλεχος.
Άνθρωπος με πλούσια συνδικαλιστική δράση, διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΤΕ από το 1984 έως το 1995, αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΕ.
Από το 1995 μέχρι σήμερα, είναι Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων. Από το 2007 ως το 2011 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ Α.Ε.).
Από το 2003 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Οργάνωσης των Παιδικών Αγώνων (I.C.G.), η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (Δ.Ο.Ε.).
Είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου "Ο Μαρσύας" ο οποίος ασχολείται με τη διάσωση, ανάδειξη και επαναπατρισμό μνημείων της αρχαιότητας.

Subtitle: 
Το θαλλάσιο μέτωπο και ο ρόλος του Δήμου στην ανάπτυξη του λιμανιού
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-88046-7-1
Book pages: 
125
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Πάτρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο