Product

Πέρα απ' τους αστέρες

Product

Πέρα από τ' όνειρο

Πέρα από κάθε λογική αμφιβολία

Κωδικός:
116817
Manufacturer: 
Description: 

Το θεατρικό έργο του Τζέφρεϋ Άρτσερ "Πέρα από κάθε λογική αμφιβολία" πρωτοπαίχτηκε στην Αγγλία, όπως συνηθίζεται εκτός Λονδίνου, στο Μπαθ από το Βασιλικό θέατρο στις 19.8.1987. Ακολούθησαν παραστάσεις στο Μάντσεστερ και Μπράϊτον. [...]

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το θεατρικό έργο του Τζέφρεϋ Άρτσερ "Πέρα από κάθε λογική αμφιβολία" πρωτοπαίχτηκε στην Αγγλία, όπως συνηθίζεται εκτός Λονδίνου, στο Μπαθ από το Βασιλικό θέατρο στις 19.8.1987. Ακολούθησαν παραστάσεις στο Μάντσεστερ και Μπράϊτον. [...] Το έργο έχει παιχτεί και στην Ελλάδα δυο φορές, το 1987 στο θέατρο "Αλίκη", από το θίασο του Αλέκου Αλεξανδράκη - Νόρας Βαλσάμη, με σύμπραξη του Βύρωνα Πάλλη και σε σκηνοθεσία του Leon Rubin και το χειμώνα του 1999 στο θέατρο "Λαμπέτη", από τον θίασο Γρηγόρη Βαλτινού - Κοραλίας Καράντη, σε σκηνοθεσία του πρώτου και με σύμπραξη του Πέτρου Φυσσούν. Και στις δύο παραστάσεις η μετάφραση ήταν του Μίνωα Βολανάκη. Το έργο είναι ένα δικαστικό δράμα, που κρατάει τον θεατή, σε αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. Αγωνία, δράμα, πλοκή, χιούμορ, είναι τα χαρακτηριστικά του. Είναι ρομαντικό θρίλερ, στο οποίο συναντιέται ο έρωτας και το έγκλημα, με υπόβαθρο το σημαντικό και πάντα επίκαιρο, μέχρι τις μέρες μας, θέμα της ευθανασίας. [...] (από το εισαγωγικό κείμενο του μεταφραστή)
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-385-415-8
Book pages: 
118
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζέφρι Άρτσερ γεννήθηκε το 1940 και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έχει διατελέσει μέλος της Βουλής των Κοινοτήτων και αναπληρωτής πρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος. Έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα, "Ούτε δεκάρα παραπάνω", το 1974, όταν εγκατέλειψε τη βουλευτική του έδρα. Ακολούθησε η μεγάλη επιτυχία του "Κάιν και Άβελ", που τον καθιέρωσε διεθνώς. Μέχρι σήμερα έχει γράψει συνολικά έντεκα μυθιστορήματα, τέσσερις συλλογές διηγημάτων και τρία θεατρικά έργα, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε είκοσι εφτά γλώσσες και οι συνολικές τους πωλήσεις ξεπερνούν τα 120 εκατομμύρια αντίτυπα σε 61 χώρες του κόσμου. Το 1992 έγινε μέλος της Βουλής των Λόρδων. Ο συγγραφέας ζει στο Λονδίνο και στο Κέμπριτζ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-385-415-8
Book pages: 
118
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο