Product

Πίσκος Τρώγλης

Product

Πιστεύετε στην ψυχανάλυση;

Πίστευε και μη ερεύνα

Κωδικός:
181216
Description: 

Αυτά που μας κρύβουν χρειάζονται έρευνα και η έρευνα με την σειρά της απαιτεί κόπο

Ο κορμός για την διαπαιδαγώγηση του θνητού ανθρώπου αποδίδεται με τον μύθο του Ηρακλή. Όταν ο Ηρακλής συνάντησε την Αρετή εκείνη του έθεσε το δίλημμα επιλογής του δρόμου της Αρετής ή της Κακίας λέγοντάς του:

"Ο δρόμος μου δεν είναι εύκολος, αλλά δίνει τιμή και δόξα. Τίποτα ωραίο δεν μπορείς να απολαύσεις χωρίς κόπο. Το σώμα και το πνεύμα σου θα τα έχεις πάντοτε έτοιμα για κάθε αγώνα, γι΄αυτό δεν θα τα αφήσεις ούτε στιγμή να παραλύσουν στην απραξία και την απόλαυση".

12,93 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτά που μας κρύβουν χρειάζονται έρευνα και η έρευνα με την σειρά της απαιτεί κόπο Ο κορμός για την διαπαιδαγώγηση του θνητού ανθρώπου αποδίδεται με τον μύθο του Ηρακλή. Όταν ο Ηρακλής συνάντησε την Αρετή εκείνη του έθεσε το δίλημμα επιλογής του δρόμου της Αρετής ή της Κακίας λέγοντάς του: "Ο δρόμος μου δεν είναι εύκολος, αλλά δίνει τιμή και δόξα. Τίποτα ωραίο δεν μπορείς να απολαύσεις χωρίς κόπο. Το σώμα και το πνεύμα σου θα τα έχεις πάντοτε έτοιμα για κάθε αγώνα, γι΄αυτό δεν θα τα αφήσεις ούτε στιγμή να παραλύσουν στην απραξία και την απόλαυση". Τότε εκείνος επέλεξε τον δρόμο της Αρετής - δρόμο γεμάτο κόπους και όχι αυτόν της Κακίας - δρόμο γεμάτο ανέσεις και ευκολίες.
Subtitle: 
Τι μας κρύβουν;
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89489-0-8
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Τι μας κρύβουν;
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89489-0-8
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο