Product

Πίσω από το μύθο του άνδρα

Product

Πίσω από το παράθυρο

Πίσω από το ουράνιο τόξο

Κωδικός:
71219
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Βρέθηκαν μπροστά της την ημέρα της αποφοίτησής της. Μισό εκατομμύριο δολάρια μέσα σε μια υφασμάτινη σακούλα. Τα χρήματα που χρειαζόταν για να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση. Χρήματα, ωστόσο, που δεν της ανήκαν. Η Άνι Ντέιζι Κλαρκ ορκίστηκε να τα επιστρέψει κάποτε - μέχρι τελευταίας δεκάρας. Και τα κράτησε.

5,96 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βρέθηκαν μπροστά της την ημέρα της αποφοίτησής της. Μισό εκατομμύριο δολάρια μέσα σε μια υφασμάτινη σακούλα. Τα χρήματα που χρειαζόταν για να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση. Χρήματα, ωστόσο, που δεν της ανήκαν. Η Άνι Ντέιζι Κλαρκ ορκίστηκε να τα επιστρέψει κάποτε - μέχρι τελευταίας δεκάρας. Και τα κράτησε. Δέκα χρόνια αργότερα η Άνι είναι ιδιοκτήτρια μιας επιτυχημένης αλυσίδας καφέ-μπαρ και έχει δεσμό με τον Γκρέισον Πάρκερ, ένα γοητευτικό ιδιοκτήτη φυτείας καφέ. Η ζωή τής χαμογελά διάπλατα. Το παρελθόν όμως εισβάλλει στη ζωή της απειλητικά. Κάποιος είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο μιας τραπεζικής ληστείας που έγινε πριν από μία δεκαετία. Και ένας οργισμένος ληστής που εξέτισε την ποινή του, σκοπεύει να διεκδικήσει το μερίδιό του - που ποτέ δεν πήρε. Ξαφνικά η Άνι βρίσκεται στο επίκεντρο μιας θανάσιμης καταδίωξης και πρέπει να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις, αν δε θέλει να δει τον κόσμο της να καταρρέει. Αν δε θέλει να χάσει εκείνο που αξίζει πάνω απ' όλα - το ανεκτίμητο δώρο της αγάπης.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-373-129-3
Book pages: 
507
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Φερν Μάικελς έχει λίγα μυθιστορήματα στο ενεργητικό της, ωστόσο το αναγνωστικό της κοινό αριθμεί εκατομμύρια αναγνώστριες, οι οποίες περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο βιβλίο της.
Οι συνάδελφοί της συγγραφείς, αλλά και οι κριτικοί των έγκριτων περιοδικών τη θεωρούν σπουδαία παρουσία στο χώρο του μυθιστορήματος. Με το πρώτο της, κιόλας, βιβλίο μπήκε στις λίστες των μπεστ σέλερ όπου και παραμένει.
Ζει στην Αμερική και ασχολείται αποκλειστικά πια με τη συγγραφή των αγαπημένων της, όπως αποκαλεί, μυθιστορημάτων, που τη μεταφέρουν νοερά στον όμορφο κόσμο της φαντασίας.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-373-129-3
Book pages: 
507
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο