Product

Παιχνίδια για όλες τις εποχές

Product

Παιχνίδια για όλη την οικογένεια

Παιχνίδια για όλες τις εποχές του χρόνου

Κωδικός:
103475
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό περιλαµβάνει µια συλλογή παιχνιδιών, τα οποία µπορούν να παίξουν τα παιδιά µε την οικογένεια και τους φίλους τους στο σπίτι ή στο σχολείο. Σχεδιασµένα σύµφωνα µε τις σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές και µεθόδους, τα συγκεκριµένα παιχνίδια καλύπτουν και τις τέσσερις εποχές του χρόνου:
- Παιχνίδια για την άνοιξη, για να ανακαλύψουν τα παιδιά τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν την αναγέννηση της φύσης.
- Παιχνίδια για το καλοκαίρι, για να µάθουν πόσο πολύ µπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας µε το νερό και την άµµο ή παριστάνοντας τους ψαράδες.

15,03 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό περιλαµβάνει µια συλλογή παιχνιδιών, τα οποία µπορούν να παίξουν τα παιδιά µε την οικογένεια και τους φίλους τους στο σπίτι ή στο σχολείο. Σχεδιασµένα σύµφωνα µε τις σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές και µεθόδους, τα συγκεκριµένα παιχνίδια καλύπτουν και τις τέσσερις εποχές του χρόνου: - Παιχνίδια για την άνοιξη, για να ανακαλύψουν τα παιδιά τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν την αναγέννηση της φύσης. - Παιχνίδια για το καλοκαίρι, για να µάθουν πόσο πολύ µπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας µε το νερό και την άµµο ή παριστάνοντας τους ψαράδες. - Παιχνίδια για το φθινόπωρο, για να διαπιστώσουν πόση χαρά µπορεί να τους χαρίσει το παιχνίδι µε τις οµπρέλες, τα ξερά φύλλα των δέντρων και µε τους φίλους τους στο σχολείο ή στο σπίτι. - Παιχνίδια για τον χειµώνα, για να ανακαλύψουν πόσα ενδιαφέροντα πράγµατα µπορούν να κάνουν για να γεµίσουν τις κρύες µέρες της εποχής αυτής.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-423-919-8
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
24χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-423-919-8
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
24χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο