Product

Παιχνιδοκατασκευές για τις απόκριες Β΄

Product

Παιχνιδοκατασκευές για το καλοκαίρι

Παιχνιδοκατασκευές για το δωμάτιό μου

Κωδικός:
116073
Manufacturer: 
Description: 

Βοηθήστε τα παιδιά να μετατρέψουν τον πιο ξεχωριστό χώρο του σπιτιού, το δωμάτιό τους σ' ένα μαγικό κόσμο, που θα απολαμβάνουν να βρίσκονται σ' αυτό.
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε απλές, έξυπνες και πρωτότυπες κατασκευές που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μεταμορφώσουν το δωμάτιό τους και να ανακαλύψουν τη δημιουργική τους φύση.
- Ένας βυθός γεμάτος φως
- Ελέφαντας μαριονέτα
- Φωτεινή γιρλάντα λουλουδιών
- Κρεμάστρα "Παλιάτσος"
- Τα ζώα κρατούν σημειώσεις
- Το λεωφορείο έχει πρόγραμμα

7,79 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βοηθήστε τα παιδιά να μετατρέψουν τον πιο ξεχωριστό χώρο του σπιτιού, το δωμάτιό τους σ' ένα μαγικό κόσμο, που θα απολαμβάνουν να βρίσκονται σ' αυτό. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε απλές, έξυπνες και πρωτότυπες κατασκευές που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μεταμορφώσουν το δωμάτιό τους και να ανακαλύψουν τη δημιουργική τους φύση. - Ένας βυθός γεμάτος φως - Ελέφαντας μαριονέτα - Φωτεινή γιρλάντα λουλουδιών - Κρεμάστρα "Παλιάτσος" - Τα ζώα κρατούν σημειώσεις - Το λεωφορείο έχει πρόγραμμα Είναι μερικές από τις πολλές κατασκευές που θα βρείτε εδώ για να ασχοληθείτε ευχάριστα με τα παιδιά, χρησιμοποιώντας ευκολόχρηστα υλικά, όλπως χαρτιά, πηλό, σύρμα, ξύλο κ.ά.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8288-33-9
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κυριακή Καρανάτσιου είναι απόφοιτη Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου του Παιδαγωγικού Τμήματος Ρόδου. Από το 1996 εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης. Ασχολείται με την αγιογραφία, την ξυλογλυπτική και το ψηφιδωτό, έχοντας συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Έχει λάβει μέρος ως εισηγήτρια (εκπαιδεύτρια) σε σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
1. Οργάνωση, ταξινόμηση, παράθεση υλικών για το μάθημα των εικαστικών - κατασκευές.
2. Υλικά + εργαλεία = Μάγοι των κατασκευών
3. Κατασκευάζοντας τις Αποκριές
4. Ήρθε το Πάσχα - ήρθε η Άνοιξη

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8288-33-9
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο