Product

Πανηγυρικοί και άλλοι λόγοι

Product

Πανηγυρικόν λεύκωμα Ζακύνθου διά την εκατονταετηρίδα του Ούγου Φώσκολου

Πανηγυρικοί λόγοι

Κωδικός:
89337
Manufacturer: 
Description: 

Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο με σκοπό να γίνει ένα χρηστικό βοήθημα στους καθηγητές και σε όλους όσους αναλαμβάνουν να οργανώσουν μια σχολική εορτή.
Ο συγγραφέας, με την προσπάθεια του αυτή, αποσκοπεί στην προσφορά ιδεών, εκφραστικών μέσων και δομών σε αυτούς που θα δημιουργήσουν έναν δικό τους λόγο για τις ανάγκες της εκάστοτε εορτής.

8,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο με σκοπό να γίνει ένα χρηστικό βοήθημα στους καθηγητές και σε όλους όσους αναλαμβάνουν να οργανώσουν μια σχολική εορτή. Ο συγγραφέας, με την προσπάθεια του αυτή, αποσκοπεί στην προσφορά ιδεών, εκφραστικών μέσων και δομών σε αυτούς που θα δημιουργήσουν έναν δικό τους λόγο για τις ανάγκες της εκάστοτε εορτής. Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε λόγους όχι μόνο για τις εθνικές και θρησκευτικές εορτές αλλά και για τις ιδιαίτερες περιπτώσεις (ημέρα της αποταμίευσης, γιορτή της μητέρας κ.ά.) που πρέπει να έχουν σημαντική θέση στο εορταστικό πρόγραμμα της σχολικής χρονιάς. Ευελπιστούμε ότι αυτό το βιβλίο θα αποτελέσει αρωγό στην προσπάθεια του κάθε διοργανωτή σχολικής εορτής.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-381-259-5
Book pages: 
109
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-381-259-5
Book pages: 
109
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο