Product

Παντρεύτηκα έναν κομμουνιστή

Product

Παντρολογήματα

Παντρέψου τη μούσα σου

Κωδικός:
69503
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι επαγγελματίες και οι επίδοξοι συγγραφείς, φωτογράφοι, ζωγράφοι, γλύπτες, μουσικοί, ποιητές, συντάκτες ημερολογίων, καθώς και οποιοσδήποτε θέλει να ζήσει την ζωή σαν έργο τέχνης, θα βρει έμπνευση και πρακτικές υποδείξεις σ' αυτό το γεμάτο χαρά βιβλίο.
Ενδυναμώστε τον εαυτό σας για να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και να γίνει πιο παραγωγικός μέσω των συναρπαστικών βεβαιώσεων του Πιστεύω του Καλλιτέχνη.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι επαγγελματίες και οι επίδοξοι συγγραφείς, φωτογράφοι, ζωγράφοι, γλύπτες, μουσικοί, ποιητές, συντάκτες ημερολογίων, καθώς και οποιοσδήποτε θέλει να ζήσει την ζωή σαν έργο τέχνης, θα βρει έμπνευση και πρακτικές υποδείξεις σ' αυτό το γεμάτο χαρά βιβλίο. Ενδυναμώστε τον εαυτό σας για να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και να γίνει πιο παραγωγικός μέσω των συναρπαστικών βεβαιώσεων του Πιστεύω του Καλλιτέχνη. Ανακαλύψτε μια βαθιά και ικανοποιητική μορφή αυτοέκφρασης μέσω ανεκδότων, παραθέσεως κειμένων, φωτογραφιών και εύκολων ασκήσεων από τα επιτυχημένα εργαστήρια της Jan Phillips. Μάθετε ιδιότυπους τρόπους για να ξεπεράσετε τα διάφορα μπλοκαρίσματα και για να βρείτε νέες ιδέες από τις θαρραλέες, προσωπικές ιστορίες των επαγγελματιών καλλιτεχνών.
Subtitle: 
Δημιουργώντας μια μόνιμη σχέση με την δημιουργικότητά μας
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7486-90-0
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Jan Phillips είναι πολυβραβευμένη φωτογράφος και εξέχουσα συγγραφέας, που το έργο της έχει δημοσιευθεί στους Times της Νέας Υόρκης, στο Christian Science Monitor, στο Utne Reader και σε πολλές αμερικανικές και τοπικές εκδόσεις.

Subtitle: 
Δημιουργώντας μια μόνιμη σχέση με την δημιουργικότητά μας
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7486-90-0
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο