Product

Παράβαση

Product

Παράβαση καθήκοντος

Παράβαση καθήκοντος

Κωδικός:
90455
Αuthor: 
Description: 

Η Αστυνομία του Σιάτλ βρίσκεται υπό διάλυση. Ο λόγος μια "λευκή" απεργεία, η πρώτη στην ιστορία της. Εκατοντάδες αστυνομικοί απέχουν από τα καθήκοντά τους προφασιζόμενοι ασθένεια, θύματα όλοι μιας "επιδημίας" που κατ' εφυμισμό έχει ονομαστεί "μπλε γρίπη". Κι εκείνοι που δεν απεργούν έχουν γίνει στόχος έχθρας και απειλών.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η Αστυνομία του Σιάτλ βρίσκεται υπό διάλυση. Ο λόγος μια "λευκή" απεργεία, η πρώτη στην ιστορία της. Εκατοντάδες αστυνομικοί απέχουν από τα καθήκοντά τους προφασιζόμενοι ασθένεια, θύματα όλοι μιας "επιδημίας" που κατ' εφυμισμό έχει ονομαστεί "μπλε γρίπη". Κι εκείνοι που δεν απεργούν έχουν γίνει στόχος έχθρας και απειλών. Ο ντετέκτιβ Λου Μπολντ, παρά τις δυσκολίες, είναι αποφασισμένος να μείνει και να κάνει τη δουλειά του ό, τι και αν γίνει. Όμως η πίεση που δέχεται, από το όλο και μεγαλύτερο φορτίο των υποθέσεων και την έλλειψη βοήθειας, φτάνει σε εκρηκτικό σημείο όταν στην πόλη αρχίζουν να σημειώνονται μια σειρά από διαρήξεις και μια αστυνομικός πέφτει θύμα βίαιης επίθεσης που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. [...]
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-450-812-1
Book pages: 
509
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ρίντλεϊ Πίρσον γεννήθηκε το 1953 στο Ριβερσάιντ του Κονέτικατ. Πριν αφιερωθεί αποκλειστικά στη συγγραφή, ήταν για έντεκα χρόνια συνθέτης και παραγωγός της φολκ και της ροκ. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες. Είναι ο πρώτος Αμερικανός στον οποίο χορηγήθηκε, το 1991, η υποτροφία Φουλμπράιτ/Ρέιμοντ Τσάντλερ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης για νέους συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-450-812-1
Book pages: 
509
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο