Product

Παραθαλάσσιο θέρετρο το χειμώνα

Product

Παράθυρα

Παραθαλάσσιος γάμος

Κωδικός:
43960
Manufacturer: 
Description: 

Η οικογένεια Μινάρ ύστερα από χρόνια επιστρέφει στο χωριό της. Η Ρεβέκα θα παντρευτεί το θείο της, δηλαδή τον αδερφό του πατέρα της.
Οι προετοιμασίες για το γάμο έχουν τελειώσει. Οι καλεσμένοι είναι όλοι εκεί. Ο μόνος που λείπει είναι ο γαμπρός.
Ο γάμος θα γίνει δίπλα στη θάλασσα. Ο αδερφός της Ρεβέκας και ανιψιός του γαμπρού πρέπει να ανακαλύψει το θείο του και σύζυγο της αδερφής του. Κάποια στιγμή τον βρίσκει μεθυσμένο έξω από ένα καμπαρέ.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η οικογένεια Μινάρ ύστερα από χρόνια επιστρέφει στο χωριό της. Η Ρεβέκα θα παντρευτεί το θείο της, δηλαδή τον αδερφό του πατέρα της. Οι προετοιμασίες για το γάμο έχουν τελειώσει. Οι καλεσμένοι είναι όλοι εκεί. Ο μόνος που λείπει είναι ο γαμπρός. Ο γάμος θα γίνει δίπλα στη θάλασσα. Ο αδερφός της Ρεβέκας και ανιψιός του γαμπρού πρέπει να ανακαλύψει το θείο του και σύζυγο της αδερφής του. Κάποια στιγμή τον βρίσκει μεθυσμένο έξω από ένα καμπαρέ. Η Ρεβέκα, φανερά εκνευρισμένη, αποφασίζει να τιμωρήσει τον άντρα που την ντρόπιασε σ’ ένα μικρό χωριό του Μαρόκου, τη δεκαετία του 1990.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-04-1671-0
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αμπντελκαντέρ Μπεναλί (1975) γεννήθηκε στην Ιγκαζαζέμ του Μαρόκου και κατοικεί στην πόλη Λάιντεν της Ολλανδίας.
Το μυθιστόρημά του "Παραθαλάσσιος γάμος" ήταν υποψήφιο για το Βραβείο Λογοτεχνίας Λίμπρις 1997 και τιμήθηκε με το έγκυρο Βραβείο Χερτγιάν Λούμπερχάουζεν, για το καλύτερο μυθιστόρημα πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα. Το μυθιστόρημά του θα εκδοθεί παγκόσμια, μεταξύ άλλων από έγκυρους εκδοτικούς οίκους της Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Δανίας και Ελλάδας.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-04-1671-0
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο