Product

Παραλείψεις και επισημάνσεις

Product

Παραλήπτης ονείρου

Παραλήπτης άγνωστος

Κωδικός:
70212
Manufacturer: 
Description: 

«... Υπάρχει όμως μια άλλη διάσταση όπου μπορούμε πάντα να βρίσκουμε κάποια αλήθεια, και η διάσταση αυτή είναι η παρέα ενός φίλου. Εκεί αποβάλλουμε τις μικροαλαζονείες μας και βρίσκουμε θαλπωρή και κατανόηση, εκεί δεν χωράνε μικροεγωισμοί και το κρασί, τα βιβλία και η κουβέντα δίνουν διαφορετικό νόημα στην ύπαρξή μας. Εκεί έχουμε δημιουργήσει κάτι που δεν το αγγίζει ο δόλος. Είμαστε ασφαλείς...»

6,62 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

«... Υπάρχει όμως μια άλλη διάσταση όπου μπορούμε πάντα να βρίσκουμε κάποια αλήθεια, και η διάσταση αυτή είναι η παρέα ενός φίλου. Εκεί αποβάλλουμε τις μικροαλαζονείες μας και βρίσκουμε θαλπωρή και κατανόηση, εκεί δεν χωράνε μικροεγωισμοί και το κρασί, τα βιβλία και η κουβέντα δίνουν διαφορετικό νόημα στην ύπαρξή μας. Εκεί έχουμε δημιουργήσει κάτι που δεν το αγγίζει ο δόλος. Είμαστε ασφαλείς...» Το βιβλίο απέκτησε νέα σημασία υπό το φως του αναδυόμενου κύματος ξενοφοβίας. Το σημαντικό και διαχρονικό μήνυμά του απευθύνεται στον πυρήνα της συνείδησης και κερδίζει τη θέση που του αρμόζει στα ράφια της βιβλιοθήκης των ανθρώπων όλου του κόσμου.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7893-14-Χ
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Kressmann Taylor, γεννήθηκε στο Όρεγκον (ΗΠΑ) το 1903 και πέθανε το 1996. Συγγραφέας του "Παραλήπτης ΄Αγνωστος" -μια έκδοση του οποίου, το Reader's Digest τύπωσε για πάνω από τρία εκατομμύρια αναγνώστες του- εργαζόταν ως κειμενογράφος σε διαφημιστικές εταιρείες και αφιέρωνε τον χρόνο της στην ανατροφή των τριών παιδών της μαζί με τον άντρα της Elliott Taylor. Όπως έλεγε η ίδια, το βιβλίο είχε γεννηθεί από την ίδια τη ζωή και βασιζόταν σε πραγματικά γεγονότα. Έδωσε στην ιστορία την τελική της μορφή, μετά από σειρά συζητήσεων με τον σύζυγό της.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7893-14-Χ
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο