Product

Παραμύθια για αγόρια

Product

Παραμύθια για καληνύχτα

Παραμύθια για δίαιτες και άλλα...

Κωδικός:
131111
Manufacturer: 
Description: 

- Μέσα σε κάθε χοντρό υπάρχει ένας αδύνατος, που κλαίει να τον απελευθερώσουν αλλά, που πολύ συχνά ησυχάζει, αν του δώσουν ένα κομμάτι κέικ.
- Οι περισσότεροι κρίνουν από την εμφάνιση επειδή δεν μπορούν να είναι διεισδυτικοί. Έτσι, Βασίλισσα του κόσμου είναι η ομορφιά.
- Εγώ προσπαθώ να χάσω το περιττό μου βάρος, αλλά αυτό όλο και με βρίσκει.
- Η δίαιτα είναι υγεία, όχι ματαιοδοξία.
- Δύναμη είναι: Απόφαση, πράξη, αποτέλεσμα.
- Η κατάκτηση κάθε ονείρου ξεκινά με ένα πρώτο βήμα.
- Τα μεγάλα αποτελέσματα έρχονται μέσα από μεγάλες δυσκολίες.

7,65 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Μέσα σε κάθε χοντρό υπάρχει ένας αδύνατος, που κλαίει να τον απελευθερώσουν αλλά, που πολύ συχνά ησυχάζει, αν του δώσουν ένα κομμάτι κέικ. - Οι περισσότεροι κρίνουν από την εμφάνιση επειδή δεν μπορούν να είναι διεισδυτικοί. Έτσι, Βασίλισσα του κόσμου είναι η ομορφιά. - Εγώ προσπαθώ να χάσω το περιττό μου βάρος, αλλά αυτό όλο και με βρίσκει. - Η δίαιτα είναι υγεία, όχι ματαιοδοξία. - Δύναμη είναι: Απόφαση, πράξη, αποτέλεσμα. - Η κατάκτηση κάθε ονείρου ξεκινά με ένα πρώτο βήμα. - Τα μεγάλα αποτελέσματα έρχονται μέσα από μεγάλες δυσκολίες. - Στηρίξου σε αυτούς που πιστεύουν σε σένα και σε αγαπούν. - Αν δεν τολμάς να ξεκινήσεις, μην περιμένεις να φτάσεις. - Η ζωή δεν είναι πρόβα. Μια φορά ζούμε. - Το μυαλό δεν αποτελεί τμήμα του στομάχου. Οι πιο πάνω σκέψεις δεν είναι δικές μου, είναι λόγια σοφών ανθρώπων. Εγώ απλώς εδώ, θα προσπαθήσω να σας δώσω, με απλό κι ευχάριστο τρόπο, μερικά μυστικά για να πετύχει η δίαιτα σας, έτσι όπως τα αποκόμισα από την πολυετή πείρα μου στη διαιτολογική μου μονάδα.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-438-064-8
Book pages: 
91
Book Dimensions: 
15χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η διατολόγος Μαρία Βουτσινά τελείωσε το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Hascovo στη Βουλγαρία, στον τομέα διαιτολογίας και διατροφής και εμπλούτισε τις γνώσεις της στο αντικείμενο της διατροφής στο Παρίσι, δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γιατρούς ενδοκρινολόγους-διαιτολόγους. Στην Ελλάδα έγινε γνωστή από τις δίαιτες που έδινε σε επωνύμους πελάτες. Επίσης, ίδρυσε εταιρεία διατροφής στην Κύπρο. Πέθανε στην Αθήνα στις 29 Μαΐου 2013 από ανακοπή καρδιάς, έχοντας παντρευτεί δύο φορές και αποκτήσει μία κόρη.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-438-064-8
Book pages: 
91
Book Dimensions: 
15χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο