Product

Παρουσιάσεις, ελληνικό PowerPoint 2002

Product

Παρουσίαση της κατάστασης του δικαίου στην Ελλάδα στη διάρκεια της τουρκοκρατίας και ως τον ερχομό του βασιλιά Όθωνα του Α'

Παρουσιάσεις, ελληνικό PowerPoint 2002

Κωδικός:
82532
Description: 

Διαβάζοντας το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας έχετε εξασφαλίσει την επιτυχία στις εξετάσεις του διπλώματος ECDL Advanced: Παρουσιάσεις με χρήση του PowerPoint 2002. Eίναι ένας πλήρης οδηγός εκπαίδευσης, με πλούσια εικονογράφηση, βασισμένος στο πρόγραμμα σπουδών του ECDL Advanced. Εκτός από τις ερωτήσεις επανάληψης και τις ασκήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου, στα περισσότερα κεφάλαια των βιβλίων η εκμάθηση γίνεται με παραδείγματα βήμα-βήμα ώστε ο αναγνώστης να εμπεδώσει καλύτερα την ύλη.

11,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Διαβάζοντας το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας έχετε εξασφαλίσει την επιτυχία στις εξετάσεις του διπλώματος ECDL Advanced: Παρουσιάσεις με χρήση του PowerPoint 2002. Eίναι ένας πλήρης οδηγός εκπαίδευσης, με πλούσια εικονογράφηση, βασισμένος στο πρόγραμμα σπουδών του ECDL Advanced. Εκτός από τις ερωτήσεις επανάληψης και τις ασκήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου, στα περισσότερα κεφάλαια των βιβλίων η εκμάθηση γίνεται με παραδείγματα βήμα-βήμα ώστε ο αναγνώστης να εμπεδώσει καλύτερα την ύλη. Έτσι έχει πάντα τη δυνατότητα να ελέγχει τα αποτελέσματα των ενεργειών του και καταφέρνει να σχηματίσει μια συνολική εικόνα του αντικειμένου που διδάσκεται στο συγκεκριμένο κεφάλαιο.
Subtitle: 
Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL Advanced
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-209-687-Χ
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστος Γουλτίδης έχει εργαστεί ως εισηγητής στα μεγαλύτερα εκπαιδευτήρια Πληροφορικής της Σουηδίας, με περισσότερες από 18.000 ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό του. Από το 1997 διευθύνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο Πληροφορικής, το οποίο είναι και το πρώτο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Ελλάδα. Έχει γράψει περισσότερα από 25 βιβλία πληροφορικής, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Subtitle: 
Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL Advanced
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-209-687-Χ
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο