Product

Πείτε μου, τι είναι έρωτας, τι είναι αγάπη;

Product

Πείτε όχι στη μοναξιά

Πείτε ναι στις προσωπικές σας δυνατότητες

Κωδικός:
5810
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Εάν λειτουργείτε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, τότε χρησιμοποιείτε μόνο το 10 τοις εκατό των δυνατοτήτων με τις οποίες σας προίκισε ο θεός. Το υπόλοιπο 90 τοις εκατό αναλώνεται στην κατηγορία σκέψεων του τύπου "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα!"

10,45 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εάν λειτουργείτε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, τότε χρησιμοποιείτε μόνο το 10 τοις εκατό των δυνατοτήτων με τις οποίες σας προίκισε ο θεός. Το υπόλοιπο 90 τοις εκατό αναλώνεται στην κατηγορία σκέψεων του τύπου "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα!" Στο βιβλίο αυτό, ο επιχειρηματίας και ομιλητής εμψύχωσης Σκιπ Ρος σας εκμυστηρεύεται τη συνταγή που ο ίδιος ανακάλυψε και με την οποία οι δυνατότητες που έχουν πέσει σε αχρηστία μετατρέπονται σε δυναμική, συναρπαστική ποιότητα ζωής. Δεν πρόκειται για ένα ακόμη βιβλίο που αναφέρεται στη θετική σκέψη, αλλά για έναν πρακτικό οδηγό με στέρεες κατευθύνσεις που διαμορφώθηκαν μέσα από την εμπειρία της ζωής.
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7977-01-7
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Σέρρες
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σκιπ Ρος είναι ένα επιτυχημένο στέλεχος και παράλληλα ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με πολλές ηχογραφήσεις στο ενεργητικό του, καθώς και ένας γνωστός ομιλητής εμψύχωσης. Είναι ιδρυτής και διευθυντής των Circle-A Youth Ranches για τους νέους, πρόεδρος της Agape Adventures, διευθυντής της Hansen Corporation, εστεμμένος άμεσος διανομέας της Amway, και απόφοιτος του Κολεγίου Γουέστμοντ καθώς και του θεολογικού εκπαιδευτηρίου Φούλερ.

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7977-01-7
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Σέρρες
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο