Product

Πεινασμένοι πρίγκιπες

Product

Πείρα, πάντα τελείται

Πεινιαουρίσματα

Κωδικός:
74514
Manufacturer: 
Description: 

Τα "Πεινιαουρίσματα" είναι μία στιχουργική περιήγηση στον μικρόκοσμο των γάτων. Ένα χορταστικό ταξίδι στα λαίμαργα βλέμματα και στις παμφάγες αδυναμίες τους. Παίζοντας ευτράπελα με τις λέξεις και τις ρίμες, καταρτίζεται ένα τεράστιο μενού, με τις προτιμήσεις των αγαπημένων μας τετράποδων.

12,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα "Πεινιαουρίσματα" είναι μία στιχουργική περιήγηση στον μικρόκοσμο των γάτων. Ένα χορταστικό ταξίδι στα λαίμαργα βλέμματα και στις παμφάγες αδυναμίες τους. Παίζοντας ευτράπελα με τις λέξεις και τις ρίμες, καταρτίζεται ένα τεράστιο μενού, με τις προτιμήσεις των αγαπημένων μας τετράποδων. Εδώ συναντάμε όλη τη μικρή κοινωνία των γάτων: αρσενικούς, θηλυκούς, μικρούς, μεγάλους, πολύχρωμους ή μονόχρωμους, κεραμιδόγατους ή ευγενείς, όλοι παμφάγοι και όλοι πάντα πεινασμένοι, αφού, όπως λένε και οι στίχοι: "Των γάτων το νιαούρισμα σημαίνει πεινιαούρισμα". Ένα βιβλίο που γράφτηκε για παιδιά, αλλά τρώγεται με τα μάτια από τους αφοσιωμένους γατόφιλους κάθε ηλικίας.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8309-02-6
Book pages: 
36
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Γιάννης Ευσταθιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Έχει εκδώσει ποίηση, πεζά, μικρά δοκίμια για τη μουσική και, με το ψευδώνυμο 'Απίκιος', γαστρονομικά κείμενα. Το 2012 τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Διηγήματος, καθώς και με το βραβείο Ουράνη της Ακαδημίας Αθηνών, για το σύνολο του δοκιμιακού του έργου (μουσικά και λογοτεχνικά δοκίμια). Παράλληλα, διετέλεσε μουσικός παραγωγός του Γ΄ Προγράμματος της ΕΡΤ.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8309-02-6
Book pages: 
36
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο