Product

Περιβαλλονική εκπαίδευση γένους θηλυκού

Product

Περιβαλλοντικά επίκαιρα

Περιβάλλοντα ανάπτυξης εφαρμογών πολυμέσων: Asymetrix Toolbook II Instructor, Χρυσή βίβλος

Κωδικός:
85177
Manufacturer: 
Description: 

[...] Ένα βιβλίο κατάλληλο και απαραίτητο για να γνωρίσει κανείς τις δυνατότητες του περιβάλλοντος του Toolbook II Instructor και να πειραματισθεί πάνω σε αυτές. Λεπτομερέστατο και παραστατικό, συνεπικουρούμενο από μια πλειάδα φωτογραφίες απαραίτητες για την ομαλή μετάβαση από το βιβλίο στο ηλεκτρονικό περιβάλλον.

18,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Ένα βιβλίο κατάλληλο και απαραίτητο για να γνωρίσει κανείς τις δυνατότητες του περιβάλλοντος του Toolbook II Instructor και να πειραματισθεί πάνω σε αυτές. Λεπτομερέστατο και παραστατικό, συνεπικουρούμενο από μια πλειάδα φωτογραφίες απαραίτητες για την ομαλή μετάβαση από το βιβλίο στο ηλεκτρονικό περιβάλλον. Ένα βιβλίο διδακτικό που μεταφέρει τη γνώση με το παράδειγμα και που πριν τελειώσει θα έχει καταφέρει να μεταφέρει στο χρήστη την ικανότητα κατασκευής απλών αλλά και πιο σύνθετων εφαρμογών πολυμέσων δείχνοντας του ταυτόχρονα την ανάγκη της καλής γνώσης των εργαλείων και της φιλοσοφίας του πακέτου.
Publications Date: 
2003
Book pages: 
253
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Χίος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Φράνκα Παντάνο - Ρόκου διδάσκει πληροφορική στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο την τεχνολογία πολυμέσων. Σπούδασε μαθηματικά και είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έμφαση στη χρήση υπερμέσων και τις διαδικασίες επικοινωνίας (σύγχρονες και ασύγχρονες) στην εκπαίδευση από απόσταση. Από το 1994 ασχολείται ερευνητικά με τη μελέτη των τρόπων εφαρμογής της τεχνολογίας των πολυμέσων/υπερμέσων σε διάφορα πεδία και ιδιαίτερα στην εκπαίδευση από απόσταση, όπου έχει κάνει σημαντικές δημοσιεύσεις σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων και επιστημονικά περιοδικά.

Publications Date: 
2003
Book pages: 
253
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Χίος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο