Product

Περιβαλλοντική αντίληψη του αστικού χώρου

Product

Περιβαλλοντική γεωτεχνολογία

Περιβαλλοντική γεωργία

Κωδικός:
81747
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο πραγματεύεται σε πρώτη ολοκληρωμένη έκδοση στα ελληνικά χρονικά τη σύγχρονη επιστήμη της Περιβαλλοντικής Γεωργίας.
Η ύλη του είναι δομημένη σε 8 κεφάλαια, διαρούμενη σε 2 μέρη:
Στο Α΄ μέρος (γενικό), αναλύονται ενδελεχώς οι έννοιες του Οικοσυστήματος και του Αγροσυστήματος, της ρύπανσης του Περιβάλλοντος από αγροχημικά, της Αειφορίας γενικά και της αειφόρου Γεωργίας.
Στο Β΄ μέρος (ειδικό) γίνεται λεπτομερής ανάλυση των μορφών της Αειφόρου Γεωργίας με έμφαση στη Βιοδυναμική Γεωργία και στην φυσική καλλιέργεια.

28,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο πραγματεύεται σε πρώτη ολοκληρωμένη έκδοση στα ελληνικά χρονικά τη σύγχρονη επιστήμη της Περιβαλλοντικής Γεωργίας. Η ύλη του είναι δομημένη σε 8 κεφάλαια, διαρούμενη σε 2 μέρη: Στο Α΄ μέρος (γενικό), αναλύονται ενδελεχώς οι έννοιες του Οικοσυστήματος και του Αγροσυστήματος, της ρύπανσης του Περιβάλλοντος από αγροχημικά, της Αειφορίας γενικά και της αειφόρου Γεωργίας. Στο Β΄ μέρος (ειδικό) γίνεται λεπτομερής ανάλυση των μορφών της Αειφόρου Γεωργίας με έμφαση στη Βιοδυναμική Γεωργία και στην φυσική καλλιέργεια. Ένα πλήρες ερμηνευτικό λεξιλόγιο επιστημονικών όρων, συμπληρώνει την αρτιότητα της έκδοσης, χρήσιμη στον φοιτητή και στον ειδικό γένει των σχετικών επιστημών καθώς και σε κάθε ασχολούμενο με το περιβάλλον ή κάποια μορφή της Αειφόρου Γεωργίας.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8336-11-2
Book pages: 
464
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεωπόνος, Διδάκτορας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διδάσκων Πολυτεχνείου Κρήτης

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8336-11-2
Book pages: 
464
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο