Product

Περίγραμμα ιστορίας του μεταβυζαντινού δικαίου του λατινοκρατούμενου ελληνισμού

Product

Περιγραφή AGCTTGA+TCGAACT

Περιγραφές θέσεων εργασίας

Κωδικός:
145324
Manufacturer: 
Description: 

Συστηματική καταγραφή 150 και πλέον Υποδειγμάτων Περιγραφών Θέσεων Εργασίας που εξυπηρετούν 18 λειτουργίες της σύγχρονης επιχείρησης. Όλες οι ειδικότητες και οι ιεραρχικές βαθμίδες.

Οδηγός για την ανάπτυξη και εφαρμογή των μεθόδων και διαδικασιών αναζήτησης, αξιολόγησης, πρόσληψης και ένταξης προσωπικού.

Απαραίτητο σε όλες τις επιχειρήσεις κάθε είδους και κάθε μεγέθους, τους επιχειρηματίες, τα στελέχη Ανώτερης Διοίκησης και το Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων.

85,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Συστηματική καταγραφή 150 και πλέον Υποδειγμάτων Περιγραφών Θέσεων Εργασίας που εξυπηρετούν 18 λειτουργίες της σύγχρονης επιχείρησης. Όλες οι ειδικότητες και οι ιεραρχικές βαθμίδες. Οδηγός για την ανάπτυξη και εφαρμογή των μεθόδων και διαδικασιών αναζήτησης, αξιολόγησης, πρόσληψης και ένταξης προσωπικού. Απαραίτητο σε όλες τις επιχειρήσεις κάθε είδους και κάθε μεγέθους, τους επιχειρηματίες, τα στελέχη Ανώτερης Διοίκησης και το Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων. Συνοδεύεται από cd-rom που περιέχει σε επεξεργάσιμη μορφή το απαραίτητο υλικό για την περαιτέρω ενίσχυση της οργάνωσης και την άρτια στελέχωση της επιχείρησης.
Subtitle: 
Υποδείγματα, προσλήψεις, στελέχωση
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7433-31-9
Book pages: 
480
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Υποδείγματα, προσλήψεις, στελέχωση
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7433-31-9
Book pages: 
480
Publication Place: 
Αθήνα