Product

Περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας

Product

Περπατώντας τη Θεσσαλονίκη

Περπατώντας τα μονοπάτια της μνήμης

Κωδικός:
80010
Description: 

Ένα ιστορικό αφήγημα που περιγράφει το χρονικό μιας οικογένειας από τις Μαδάρες Σφακίων Κρήτης και την τελική επανεγκατάσταση της στα βόρεια παράλια του νησιού, μέσα από ταραχώδεις ιστορικές συγκυρίες. Είναι οι μαρτυρίες ενός νέου που πάντα έβλεπε τον κόσμο με την ποιητική ευαισθησία μικρού παιδιού, ενίοτε φιλοσοφική ή μελαγχολική, μα πάντα δυνατή και συγκρατημένη.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα ιστορικό αφήγημα που περιγράφει το χρονικό μιας οικογένειας από τις Μαδάρες Σφακίων Κρήτης και την τελική επανεγκατάσταση της στα βόρεια παράλια του νησιού, μέσα από ταραχώδεις ιστορικές συγκυρίες. Είναι οι μαρτυρίες ενός νέου που πάντα έβλεπε τον κόσμο με την ποιητική ευαισθησία μικρού παιδιού, ενίοτε φιλοσοφική ή μελαγχολική, μα πάντα δυνατή και συγκρατημένη. Ο αφηγητής αναπολώντας το παρελθόν μέσα από τα μονοπάτια ενός θαυμαστού τοπίου, όπου κάθε στροφή μας επιφυλάσσει και μια νέα έκπληξη, ένα νέο τρόπο θεώρησης του κόσμου, που ξεχειλίζει από ανθρώπινη ζεστασιά, μια βαθιά κατανόηση και ζωντάνια.
Subtitle: 
Ιστορικό αφήγημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-90944-1-4
Book pages: 
276
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Χανιά
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στο Γεράνι Χανιών το 1940. Τα πρώτα του ακούσματα ήταν οι θόρυβοι από τη γερμανική κατοχή. Τελείωσε το δημοτικό σχολείο του χωριού και πήγε δύο χρόνια στο Α' Γυμνάσιο Αρρένων Χανιών. Υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία γνώρισε ένα μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης και της Αυστραλίας.

Subtitle: 
Ιστορικό αφήγημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-90944-1-4
Book pages: 
276
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Χανιά
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο