Product

Πετοσφαίριση

Product

Πετοσφαίριση

Πετοσφαίριση

Κωδικός:
139540
Description: 

Το βιβλίο "Πετοσφαίριση - Μαθαίνω παίζοντας" περιγράφει βήμα προς βήμα τα στάδια εκμάθησης της πετοσφαίρισης υπό μορφή παιχνιδιού. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου παρουσιάζονται μικρά προπαρασκευαστικά παιχνίδια για παιδιά του δημοτικού σχολείου. Το δεύτερο και το τρίτο μέρος πραγματεύεται την εισαγωγή στο μίνι βόλεϊ, τα παιχνίδια πετοσφαίρισης σε μικρά γήπεδα και την πετοσφαίριση 6 εναντίον 6, από άποψη μεθοδολογικής διδασκαλίας και εκμάθησης. Έτσι, αυτό το μέρος αφορά κυρίως σε παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

16,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Πετοσφαίριση - Μαθαίνω παίζοντας" περιγράφει βήμα προς βήμα τα στάδια εκμάθησης της πετοσφαίρισης υπό μορφή παιχνιδιού. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου παρουσιάζονται μικρά προπαρασκευαστικά παιχνίδια για παιδιά του δημοτικού σχολείου. Το δεύτερο και το τρίτο μέρος πραγματεύεται την εισαγωγή στο μίνι βόλεϊ, τα παιχνίδια πετοσφαίρισης σε μικρά γήπεδα και την πετοσφαίριση 6 εναντίον 6, από άποψη μεθοδολογικής διδασκαλίας και εκμάθησης. Έτσι, αυτό το μέρος αφορά κυρίως σε παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Περιγράφονται ακόμη με λεπτομέρεια τα συστήματα παιχνιδιών για αρχάριους. Το βιβλίο συνιστάται επίσης για την εκπαίδευση των αρχάριων που ανήκουν σε αθλητικούς συλλόγους, ενώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους φοιτητές/τριες του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Τέλος, αποτελεί ένα άριστο βοήθημα για την εισαγωγή στο μπιτς βόλεϊ.
Subtitle: 
Μαθαίνω παίζοντας: Από τα "πρώτα βήματα" στο παιχνίδι "6 εναντίον 6"
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-12-1779-7
Book pages: 
197
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αθανάσιος Παπαγεωργίου (γεν. 1943) είναι πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Ολοκλήρωσε την πρώτη κρατική εξέταση στον κλάδο του αθλητισμού και της παιδαγωγικής και εργάζεται ως Λέκτορας από το 1970 στο Ινστιτούτο Κινησιολογίας Αθλητικών Παιχνιδιών στην Ανώτατη Σχολή Αθλητισμού στην Κολωνία. Διακρίθηκε για πλήθος επιτυχιών ως προπονητής της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Πετοσφαίρισης Αντρών και της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στη Γερμανία. Από το 1987 είναι εκπαιδευτής προπονητών της Γερμανικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και από το 1993 εργάζεται ως εκπαιδευτής στη Διεθνή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Έχει δημοσιεύσει πλήθος εκπαιδευτικών βιβλίων, επιστημονικών συγγραμμάτων και εκπαιδευτικών ταινιών για την πετοσφαίριση σάλας και παραλίας.

Subtitle: 
Μαθαίνω παίζοντας: Από τα "πρώτα βήματα" στο παιχνίδι "6 εναντίον 6"
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-12-1779-7
Book pages: 
197
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο