Product

Πιο δυνατή κι από το θάνατο

Product

Πιο έξυπνα κόλπα

Πιο δυνατοί κι απ' τη φωτιά

Κωδικός:
74592
Manufacturer: 
Description: 

Η φωτιά που έμελλε ν' αλλάξει τη ζωή τόσων ανθρώπων, ξεκίνησε με τη σπίθα ενός κεραυνού. Ο κεραυνός φώλιασε σαν σπόρος θανάτου στη νεκρή κιόλας καρδιά ενός γέρικου πεύκου. Μόνοι μάρτυρες ήταν τα αγρίμια.
Μέσα σ' εκείνη την κόλαση, ο αλεξιπτωτιστής-πυροσβέστης Κόνορ πέφτει σαν άγγελος από τον ουρανό, αψηφώντας τις πύρινες γλώσσες, για να σώσει τη γυναίκα που αγαπάει, αν και ξέρει ότι δεν θα γίνει ποτέ δική του. Γιατί η Τζούλια είναι η κοπέλα του Εντ, του συνάδελφου και καλύτερού του φίλου.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η φωτιά που έμελλε ν' αλλάξει τη ζωή τόσων ανθρώπων, ξεκίνησε με τη σπίθα ενός κεραυνού. Ο κεραυνός φώλιασε σαν σπόρος θανάτου στη νεκρή κιόλας καρδιά ενός γέρικου πεύκου. Μόνοι μάρτυρες ήταν τα αγρίμια. Μέσα σ' εκείνη την κόλαση, ο αλεξιπτωτιστής-πυροσβέστης Κόνορ πέφτει σαν άγγελος από τον ουρανό, αψηφώντας τις πύρινες γλώσσες, για να σώσει τη γυναίκα που αγαπάει, αν και ξέρει ότι δεν θα γίνει ποτέ δική του. Γιατί η Τζούλια είναι η κοπέλα του Εντ, του συνάδελφου και καλύτερού του φίλου. Η Τζούλια, που μυστικά είναι ερωτευμένη με τον Κόνορ, μετά την τραγωδία της πυρκαγιάς δεν έχει περιθώρια επιλογής. Παντρεύεται τον Εντ και του αφιερώνει τη ζωή της. Του Κόνορ δεν του μένει πια παρά η λύση της φυγής, που στην πορεία τού χαρίζει φήμη αλλά ποτέ την ευτυχία. Μέχρι μια άλλη μοιραία μέρα, σε μια άλλη ήπειρο, όπου πρέπει να πέσει και πάλι στη φωτιά...
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-410-275-3
Book pages: 
555
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νίκολας Έβανς γεννήθηκε στο Μπρόμσγκροουβ της Δυτικής Αγγλίας το 1950. Σπούδασε νομικά στην Οξφόρδη. Αρχικά ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και ύστερα εργάστηκε επί δέκα χρόνια σαν σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών. Το πρώτο του μυθιστόρημα, "Ο γητευτής των αλόγων" ("The Horse Whisperer"), κυκλοφόρησε το 1995 και είχε πρωτοφανή επιτυχία σ’ όλο τον κόσμο. Πούλησε δώδεκα εκατομμύρια αντίτυπα και μεταφράστηκε σε τριάντα έξι γλώσσες. Επίσης έγινε κινηματογραφική ταινία στο Χόλιγουντ με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Ο Νίκολας Έβανς ζει στο Λονδίνο, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-410-275-3
Book pages: 
555
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο