Product

Πιστοποιητικό Τσέρνομπιλ 000358

Product

Πιστώσεις και εισπράξεις

Πιστός για ένα χρόνο

Κωδικός:
144672
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Αναπόσπαστο μέρος όλων των πολιτισμών από τις απαρχές της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα, η θρησκεία καθορίζει, άμεσα και έμμεσα, τις ζωές όλων μας, ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Ο A.J. Jacobs, αρχισυντάκτης του περιοδικού "Esquire", αποφάσισε να εναγκαλιστεί τις διδαχές του χριστιανισμού, και να ζήσει για έναν ολόκληρο χρόνο τηρώντας κατά γράμμα τις Γραφές. Έτσι, ορκίζεται να ακολουθεί τις Δέκα Εντολές. Να αυξηθεί και να πληθυνθεί. Να αγαπάει το γείτονά του.

30,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αναπόσπαστο μέρος όλων των πολιτισμών από τις απαρχές της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα, η θρησκεία καθορίζει, άμεσα και έμμεσα, τις ζωές όλων μας, ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Ο A.J. Jacobs, αρχισυντάκτης του περιοδικού "Esquire", αποφάσισε να εναγκαλιστεί τις διδαχές του χριστιανισμού, και να ζήσει για έναν ολόκληρο χρόνο τηρώντας κατά γράμμα τις Γραφές. Έτσι, ορκίζεται να ακολουθεί τις Δέκα Εντολές. Να αυξηθεί και να πληθυνθεί. Να αγαπάει το γείτονά του. Αλλά ταυτόχρονα είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει και άλλους, λιγότερους διαφημισμένους, κανόνες, όπως: να μη φοράει ρουχισμό φτιαγμένο από διάφορα υλικά. Να μάθει να παίζει δεκάχορδη άρπα. Και να πετροβολά τους μοιχούς... Η ζωή του συγγραφέα μεταλλάσσεται με απρόβλεπτους τρόπους. Η γενειάδα του αποκτά τέτοιες διαστάσεις, που του ζητούν συχνά αυτόγραφα ως μέλος των ΖΖ Top. Γίνεται βοσκός και συντηρεί ένα κοπάδι πρόβατα στο Ισραήλ. Μάχεται την ειδωλολατρία. Προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στους απαρχαιωμένους κανόνες και το σύγχρονο τρόπο ζωής. Και πάντα λέει την αλήθεια - ακόμα και όταν αυτό κάνει έξαλλη τη γυναίκα του. Το πνευματικό ταξίδι στο οποίο αφιερώνει τον εαυτό του αποδεικνύεται στην πορεία ξεκαρδιστικό αλλά και αποκαλυπτικό, προσωπικό αλλά και πανανθρώπινο, και κάνει τον αναγνώστη να δει το πιο επιδραστικό βιβλίο της ανθρώπινης ιστορίας με καινούργια ματιά.
Subtitle: 
Ζώντας 365 μέρες σύμφωνα με τις γραφές
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6680-56-8
Book pages: 
390
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Α. J. Jacobs είναι αρχισυντάκτης της αμερικανικής έκδοσης του "Esquire". Έχει γράψει τα βιβλία "America Off-line", "My Out-sourced Life" και "The Know-It-All". Έχει συνεργαστεί με τους New York Times και το περιοδικό New York. Ζει στη Νέα Υόρκη.

Subtitle: 
Ζώντας 365 μέρες σύμφωνα με τις γραφές
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6680-56-8
Book pages: 
390
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο