Product

Πλατεία ευκαλύπτων

Product

Πλατεία ηρώων

Πλατεία ή Εξώστη;

Κωδικός:
9051
Manufacturer: 
Description: 

Η συγγραφέας δεν έχει ανάγκη να δημιουργήσει μύθους, πρόσωπα ή καταστάσεις για να αναπαραστήσει με συναρπαστική ζωντάνια τον κόσμο που βλέπει γύρω της, με τα προβλήματα και τις αγωνίες του. Τα παίρνει σχεδόν έτοιμα από την ίδια την πραγματικότητα.
Το κυρίαρχο σκηνικό, το οποίο αποτελεί και στοιχείο ενότητας, είναι το σινεμά. Ό,τι ενυπάρχει στις αναμνήσεις της εξελίσσεται μέσα, πλάι, ή αναφορικά με αυτό.

4,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η συγγραφέας δεν έχει ανάγκη να δημιουργήσει μύθους, πρόσωπα ή καταστάσεις για να αναπαραστήσει με συναρπαστική ζωντάνια τον κόσμο που βλέπει γύρω της, με τα προβλήματα και τις αγωνίες του. Τα παίρνει σχεδόν έτοιμα από την ίδια την πραγματικότητα. Το κυρίαρχο σκηνικό, το οποίο αποτελεί και στοιχείο ενότητας, είναι το σινεμά. Ό,τι ενυπάρχει στις αναμνήσεις της εξελίσσεται μέσα, πλάι, ή αναφορικά με αυτό.
Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-210-240-3
Book pages: 
122
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελένη Χατζούδη-Τούντα γεννήθηκε στην Καβάλα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στο Γ΄ Γυμνάσιο Κουκακίου. Παρακολούθησε μαθήματα στη νεοϊδρυθείσα τότε Σχολή Δημοσιογραφίας του Λογοτέχνη, Δημοσιογράφου και Ακαδημαϊκού Σπύρου Μελά. Εργαζόμενη επί σειρά ετών στην Ακαδημία Αθηνών, στο Κέντρο Εκδόσεως Έργων Ελλήνων Συγγραφέων, η λογοτεχνία έγινε γι' αυτήν έκφραση ζωής. Από το 1987 συνεργάζεται με την εφημερίδα "Αυγή" και διάφορα εβδομαδιαία περιοδικά.

Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-210-240-3
Book pages: 
122
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο