Product

Πληροφορική

Product

Πληροφορική Α΄ γυμνασίου

Πληροφορική Α.Σ.Ε.Π. 3 σε 1

Κωδικός:
115342
Description: 

Εξασφαλίστε την επιτυχία σας στο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. διαβάζοντας μόνοι σας!
Καθορίστε εσείς οι ίδιοι τους ρυθμούς που θέλετε να ακολουθήσετε, το χρόνο που θα αφιερώσετε, τις μέρες και ώρες που έχετε να διαθέσετε, και δώστε έμφαση στα σημεία όπου πραγματικά έχετε ανάγκη.
Το βιβλίο αυτό θα σας εφοδιάσει με τις απαιτούμενες γνώσεις, μεθοδικά και ολοκληρωμένα. Με βήμα προς βήμα οδηγίες και πλήθος εικόνων, δεν θα αφήσει καμία απορία σας αναπάντητη. Επίσης περιλαμβάνει δωρεάν CD-ROM με ερωτήσεις και τις απαντήσεις τους.

19,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εξασφαλίστε την επιτυχία σας στο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. διαβάζοντας μόνοι σας! Καθορίστε εσείς οι ίδιοι τους ρυθμούς που θέλετε να ακολουθήσετε, το χρόνο που θα αφιερώσετε, τις μέρες και ώρες που έχετε να διαθέσετε, και δώστε έμφαση στα σημεία όπου πραγματικά έχετε ανάγκη. Το βιβλίο αυτό θα σας εφοδιάσει με τις απαιτούμενες γνώσεις, μεθοδικά και ολοκληρωμένα. Με βήμα προς βήμα οδηγίες και πλήθος εικόνων, δεν θα αφήσει καμία απορία σας αναπάντητη. Επίσης περιλαμβάνει δωρεάν CD-ROM με ερωτήσεις και τις απαντήσεις τους. Καλύπτει την απαιτούμενη από τον Ο.Ε.Ε.Κ. ύλη για τις κυριότερες πιστοποιήσεις (ECDL, MOS, Cambridge, IC3, KEY-CERT, ICT, ACTΑ) στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. H ύλη του βιβλίου καλύπτει τα εξής: - Επεξεργασία κειμένου Word - Υπολογιστικά Φύλλα Excel - Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer και Outlook Express) - Περιλαμβάνει παράρτημα για τη χρήση των Windows XP
Subtitle: 
Word 2003: Excel 2003: Internet Explorer & Outlook Express: Παράρτημα Windows XP
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-209-987-9
Book pages: 
404
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστος Γουλτίδης έχει εργαστεί ως εισηγητής στα μεγαλύτερα εκπαιδευτήρια Πληροφορικής της Σουηδίας, με περισσότερες από 18.000 ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό του. Από το 1997 διευθύνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο Πληροφορικής, το οποίο είναι και το πρώτο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Ελλάδα. Έχει γράψει περισσότερα από 25 βιβλία πληροφορικής, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Subtitle: 
Word 2003: Excel 2003: Internet Explorer & Outlook Express: Παράρτημα Windows XP
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-209-987-9
Book pages: 
404
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο