Product

Πληροφορική και εκπαίδευση

Product

Πληροφορική και επαγγέλματα υγείας

Πληροφορική και εκπαίδευση: Excel - Access

Κωδικός:
156105
Description: 

Η μελέτη αυτού του βιβλίου με τις κατατοπιστικές εικόνες, την ιδανική δομή στις εφαρμογές και στις λυμένες ασκήσεις, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες να αποκτήσουν βασικές και ουσιαστικές γνώσεις στο πακέτο Excel και Access.

Καθώς κινούμαστε γρήγορα από την εποχή της βιομηχανικής οικονομίας στην οικονομία της πληροφορίας, οι βασικές γνώσεις και δεξιότητες στην χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας για αυτούς που κυνηγούν τις ευκαιρίες, στην σημερινή εποχή των νέων τεχνολογιών.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η μελέτη αυτού του βιβλίου με τις κατατοπιστικές εικόνες, την ιδανική δομή στις εφαρμογές και στις λυμένες ασκήσεις, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες να αποκτήσουν βασικές και ουσιαστικές γνώσεις στο πακέτο Excel και Access. Καθώς κινούμαστε γρήγορα από την εποχή της βιομηχανικής οικονομίας στην οικονομία της πληροφορίας, οι βασικές γνώσεις και δεξιότητες στην χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας για αυτούς που κυνηγούν τις ευκαιρίες, στην σημερινή εποχή των νέων τεχνολογιών.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-418-286-2
Book pages: 
678
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-418-286-2
Book pages: 
678
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο