Product

Πνευματικά συστήματα αυτόματου ελέγχου

Product

Πνευματικαί ιδέαι

Πνευματικά χειρουργεία

Κωδικός:
141360
Manufacturer: 
Description: 

Κατά τη διαδικασία των πνευματικών χειρουργείων διοχετεύονται από τις αγγελικές οντότητες θεραπευτικές συχνότητες.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των εφαρμογών οι αγγελικές θεραπευτικές δονήσεις λειτουργούν κατευναστικά στην υπερκινητικότητα των αρνητικών σκεπτομορφών και συνδέουν τη λογική με το συναίσθημα.
Εντοπίζουν τους άρρωστους νευρώνες και μεταλλάσσουν τη δόμησή τους.
Αποφορτίζουν τις εντάσεις που δημιουργούν οι διάφορες πιέσεις στον άνθρωπο και αναπτύσσουν την αίσθηση της αισιοδοξίας.

37,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κατά τη διαδικασία των πνευματικών χειρουργείων διοχετεύονται από τις αγγελικές οντότητες θεραπευτικές συχνότητες. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των εφαρμογών οι αγγελικές θεραπευτικές δονήσεις λειτουργούν κατευναστικά στην υπερκινητικότητα των αρνητικών σκεπτομορφών και συνδέουν τη λογική με το συναίσθημα. Εντοπίζουν τους άρρωστους νευρώνες και μεταλλάσσουν τη δόμησή τους. Αποφορτίζουν τις εντάσεις που δημιουργούν οι διάφορες πιέσεις στον άνθρωπο και αναπτύσσουν την αίσθηση της αισιοδοξίας. Πρόκειται για συχνότητες νευροκυττάρων που φέρουν στον πυρήνα τους τη μνήμη και τις ικανότητες της θεϊκής καταγωγής του ανθρώπου. Τα αρχέγονα νευροκύτταρα φέρουν αυτήν την ανάμνηση. Όσο όμως αυτά παραμένουν ανενεργά, ο άνθρωπος δεν γνωρίζει το ευρύ πεδίο της δυναμικής του. Μέσω των συχνοτήτων όμως που διοχετεύονται από τις οντότητες των αγγέλων γενετιστών, τα νευροκύτταρα του εγκεφάλου απαλλάσσονται από την παλαιά πληροφόρηση. Τότε το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου αντιδρά θετικά και η βιοχημεία αλλάζει.
Subtitle: 
Εφαρμογές από την 5η διάσταση
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-89976-4-Χ
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρία Ζαβού γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε ζωγραφική στην Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο St. Andrew' s στο Σικάγο. Ειδικεύτηκε στην αγιογραφία. Το 1985, κάνει την πρώτη της ανώτερη επικοινωνία με τα αγγελικά πεδία. Η επικοινωνία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την καταγραφή συγκεκριμένων στοιχείων, που αφορούν το σύμπαν, το σενάριο εξέλιξης του πλανήτη, την αρχέγονη γνώση και την εναλλακτική ιατρική. Σταδιακά, μετά από πολλαπλές επικοινωνίες και μέσω οραματισμού, η Μαρία Ζαβού "διαμορφώνει" τη Θεωρεία των Εξωγαλαξιακών Διαστάσεων, "γνωρίζει" τους Αγγέλους, "συνδέεται" με τους Ανώτερους Εαυτούς και δημιουργεί ένα μοναδικό ζωγραφικό έργο, που υποστηρίζει εικαστικά την φιλοσοφία της. Στα χρόνια που ακολουθούν, ξεκινά το συγγραφικό της έργο και αντιμετωπίζει την πρόκληση να α-ναλάβει τον ρόλο της πνευματικής οδηγού. Το 1999 ιδρύει τη σχολή της, που ονομάζεται "Η Πύλη Των Αγγέλων". Σήμερα, ο πνευματικός χώρος της Μαρίας Ζαβού στεγάζει το πρώτο Πανεπιστήμιο Μυστών Πνευματικής Αναβάθμισης, το οποίο τα 15 τελευταία χρόνια ειδικεύεται στους τομείς της θεϊκής νοημοσύνης, της προσωπικής μετάλλαξης και της εναλλακτικής θεραπείας. Στη Σχολή έχουν φοιτήσει και φοιτούν πολλοί μαθητές, ενώ η Μαρία Ζαβού, εκτός από την Αθήνα, δραστηριοποιείται πλέον και στη Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και πρόσφατα στη Φινλανδία.

Subtitle: 
Εφαρμογές από την 5η διάσταση
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-89976-4-Χ
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο