Product

Ποιος (αυτοκτόνησε) δολοφόνησε τον Νίκο Ζαχαριάδη;

Product

Ποιος αγαπάει ποιον;

Ποιος αγαπάει αληθινά

Κωδικός:
125146
Manufacturer: 
Description: 

Άνθρωπος χωρίς αγάπη είναι σαν μαραζωμένο λουλούδι. Η αγάπη δημιουργεί τη ζωή και είναι ο πιο βασικός παράγοντας του ευ ζην. Ενώ όμως όλοι οι άνθρωποι θέλουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, συχνά αυτό αποδεικνύεται πιο δύσκολο από όσο φαίνεται. Σε ένα κείμενο που απευθύνεται στις καρδιές όλων, ο Ηλίας Βουλγαράκης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μιλά πρακτικά για την αγάπη.

4,89 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Άνθρωπος χωρίς αγάπη είναι σαν μαραζωμένο λουλούδι. Η αγάπη δημιουργεί τη ζωή και είναι ο πιο βασικός παράγοντας του ευ ζην. Ενώ όμως όλοι οι άνθρωποι θέλουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, συχνά αυτό αποδεικνύεται πιο δύσκολο από όσο φαίνεται. Σε ένα κείμενο που απευθύνεται στις καρδιές όλων, ο Ηλίας Βουλγαράκης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μιλά πρακτικά για την αγάπη. Ποια είναι η φύση της; Πώς την ανακαλύπτει κανείς; Πώς ξεχωρίζει η αληθινή αγάπη; Πώς μπορεί να οικοδομήσει κανείς τις καθημερινές του σχέσεις, φιλικές, συναδελφικές, ερωτικές και κάθε είδους; Γιατί ο σύγχρονος άνθρωπος νιώθει μοναξιά; Πώς χτίζεται μια ζωή βασισμένη στην αγάπη; Γιατί φοβόμαστε να αγαπήσουμε; Ένα βιβλίο που είναι τόσο απλό, όσο βαθιές είναι οι αλήθειες του. Καρπός μιας ζωής σπουδής και άσκησης στην αγάπη, έχει γραφτεί με ουσιαστική γνώση και αληθινή πείρα.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8252-53-9
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ηλίας Βουλγαράκης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1927. Σπούδασε Θεολογία στην Αθήνα, στο Munster της Γερμανίας και στη Lille της Γαλλίας, όπου πήρε επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Κοινωνιολογία και τα Παιδαγωγικά. Ειδικεύθηκε στην Ιεραποστολική ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην ελληνική θεολογική σκέψη. Ως καθηγητής αργότερα στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας διακόνησε την επιστημονική έρευνα και τη ζωντανή θεολογία μέχρι τέλους. Οι έρευνές του στο χώρο της βυζαντινής και ιδιαίτερα πατερικής γραμματείας είναι μοναδικές σε βάθος, έκταση και πρωτοτυπία. Ο Ηλίας Βουλγαράκης απεδήμησε στις 9/11/1999.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8252-53-9
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
20χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο