Product

Πολιτισμός, το κεντρικό πρόβλημα της πολιτικής

Product

Πολιτισμού άποψη

Πολιτισμός. Ποίηση. Καβάφης ο στοχαστής

Κωδικός:
142052
Description: 

Τούτο το έργο γράφτηκε για να φανούν οι πανανθρώπινες υψηλές αξίες του ανθρώπινου γένους που εκφράζουν το σεβασμό μας στον μεγάλο δημιουργό, στον συνάνθρωπό μας, και στα δημιουργήματά του, αναβάθμιση έτσι του ανθρώπου και επιτέλεση επί της γης του σκοπού του για τον οποίο επλάσθηκε.

Για την καλλιέργεια του νου και της ψυχής του με επίγνωση των κεκρυμμένων δυνάμεών του, καλλιέργεια και εκγύμναση αυτών για κάτι καλύτερο.

11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τούτο το έργο γράφτηκε για να φανούν οι πανανθρώπινες υψηλές αξίες του ανθρώπινου γένους που εκφράζουν το σεβασμό μας στον μεγάλο δημιουργό, στον συνάνθρωπό μας, και στα δημιουργήματά του, αναβάθμιση έτσι του ανθρώπου και επιτέλεση επί της γης του σκοπού του για τον οποίο επλάσθηκε. Για την καλλιέργεια του νου και της ψυχής του με επίγνωση των κεκρυμμένων δυνάμεών του, καλλιέργεια και εκγύμναση αυτών για κάτι καλύτερο.
Publications Date: 
1996
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Κέρκυρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Κουλούρης γεννήθηκε στο Περιβόλι της Κέρκυρας το 1947. Τελείωσε το λύκειο Λευκίμμης και κατόπιν επιδόθηκε σε πολλές επιμορφωτικές σπουδές, μεταξύ των οποίων είναι, ανώτερα λογιστικά, δημόσιες σχέσεις, αρχιτεκτονικό σχέδιο, συγγραφή έργων κινηματογράφου και τηλεόρασης, ψυχολογία, δημοσιογραφία. Σπούδασε αγωγή του λόγου (ορθοφωνία).
Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με λαογραφικά θέματα και ανέπτυξε γεγονότα από την Παλαιά Διαθήκη. Έως σήμερα έχει εκδώσει βιβλία όλων των μορφών της συγγραφής, όπως ποίηση, ιστοριογραφία, δοκίμιο.
Σε διαγωνισμό "Των δώδεκα" του περιοδικού "Νουμάς" διακρίθηκε στο βιβλίο του "Πολιτισμός ποίησης Καβάφης". Έχει κάνει σειρά λογοτεχνικών εκπομπών σε ραδιοφωνικό σταθμό με τίτλο "Λογοτεχνικό ημίωρο", προς τιμή των επιζώντων λογοτεχνών και στη μνήμη αυτών που έφυγαν.

Publications Date: 
1996
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Κέρκυρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο