Product

Ποτέ δεν είστε μόνοι

Product

Ποτέ δεν σε συμπάθησα

Ποτέ δεν είστε μόνοι

Κωδικός:
69599
Manufacturer: 
Description: 

Και να 'μαστε πάλι μαζί για δεύτερη φορά, αγαπητοί αναγνώστες. Εσείς να με φιλοξενείτε στα χέρια σας κι εγώ με τη σειρά μου να προσπαθώ όσο πιο κατανοητά γίνεται να σας μεταφέρω σαν ταξιδιώτες μέσα από τα γραφόμενά μου στον απίθανο πνευματικό κόσμο του αγνώστου, που ανακάλυψα μέσω της προσευχής, του διαλογισμού, και του δημιουργικού, θετικού οραματισμού.
Και αυτό μου το βιβλίο αφιερώνεται σε όλους εσάς, τους αναζητητές, που με τα καλά σας λόγια, μου δώσατε ηθική υποστήριξη και δύναμη να συνεχίσω το σκοπό της ζωής μου.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Και να 'μαστε πάλι μαζί για δεύτερη φορά, αγαπητοί αναγνώστες. Εσείς να με φιλοξενείτε στα χέρια σας κι εγώ με τη σειρά μου να προσπαθώ όσο πιο κατανοητά γίνεται να σας μεταφέρω σαν ταξιδιώτες μέσα από τα γραφόμενά μου στον απίθανο πνευματικό κόσμο του αγνώστου, που ανακάλυψα μέσω της προσευχής, του διαλογισμού, και του δημιουργικού, θετικού οραματισμού. Και αυτό μου το βιβλίο αφιερώνεται σε όλους εσάς, τους αναζητητές, που με τα καλά σας λόγια, μου δώσατε ηθική υποστήριξη και δύναμη να συνεχίσω το σκοπό της ζωής μου. Η συγγραφή του αποτελεί συνέχεια του πρώτου μου βιβλίου κι αυτό το οφείλω στην παρότρυνση, βοήθεια και καθοδήγηση του Ιησού Χριστού και Δασκάλου μου για το καλό της αφύπνισης του συνόλου. Βασίζεται δε στην αλήθεια και στις εμπειρίες που βίωσα μέσα από τα οράματα, τους διαλογισμούς και τα σεμινάρια τόσων χρόνων. Θα παρατηρήσετε ότι ο Ιησούς πολλές φορές μου μιλούσε αλληγορικά ή με παραβολές. Άλλωστε και στους μαθητές Του, όπως και στα πλήθη που τον ακολουθούσαν, δε μιλούσε με τον ίδιο τρόπο; Επίσης σας περιγράφω πόσες προηγούμενες ζωές έζησα, πώς τις έζησα και τι απεκόμισα απ' αυτές. Τελικά όλες ήταν ευκαιρίες πνευματικής ανάπτυξης. Δε σας κρύβω ότι νιώθω μεγάλη ψυχική ικανοποίηση που μ' αξίωσε ο Θεός και έφερα σε πέρας και αυτό το βιβλίο. Κι εύχομαι σ' όλους σας, αγαπητοί αναγνώστες, να βρείτε κι εσείς τη γαλήνη της ψυχής και την ευτυχία όπως τη βρίσκω κι εγώ μέσα απ' όλες τις μικροχαρές που μου προσφέρει η ζωή καθημερινά. Ο Θεός να σας ευλογεί.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7826-54-Χ
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αφροδίτη Συριώδη γεννήθηκε στο Κάιρο το 1947 όπου έζησε ως τα δεκαοχτώ της χρόνια. Φοίτησε στο Αχιλλοπούλειο Ελληνικό Σχολείο. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και αραβικά. Της αρέσουν τα ταξίδια και γενικά η φύση. Ταξίδεψε σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Ασίας και στην Αμερική. Παντρεύτηκε νέα και έχει δύο παιδιά. Γύρω στα 1980 άρχισαν οι εσωτερικές, υπαρξιακές αναζητήσεις της.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7826-54-Χ
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο