Product

Πούρα

Product

Πουρνάς

Πούρα Αβάνας

Κωδικός:
146565
Description: 

Πούρα Αβάνας -λατρεία και πολιτισμός. Αυτό το βιβλίο ενημερώνει για τη ιστορία, τους χώρους παραγωγής, την παρασκευή και την αποθήκευση των διασημότερων πούρων του κόσμου. Belinda, Bolivar, Cohiba, Cuaba, Cuantanamera, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta Trinidad, Vegas Robaina, όλες αυτές οι μάρκες περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, που αποτελεί φόρο τιμής στα εκπληκτικά αυτά πούρα.

Μάθετε τα πάντα για τα πιο γνωστά μεγέθη όπως το Churcill, το Culebra, το Douple Corona, το Gran Corona, το Longsdale, το Panatela ή το Rodusto.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Πούρα Αβάνας -λατρεία και πολιτισμός. Αυτό το βιβλίο ενημερώνει για τη ιστορία, τους χώρους παραγωγής, την παρασκευή και την αποθήκευση των διασημότερων πούρων του κόσμου. Belinda, Bolivar, Cohiba, Cuaba, Cuantanamera, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta Trinidad, Vegas Robaina, όλες αυτές οι μάρκες περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, που αποτελεί φόρο τιμής στα εκπληκτικά αυτά πούρα. Μάθετε τα πάντα για τα πιο γνωστά μεγέθη όπως το Churcill, το Culebra, το Douple Corona, το Gran Corona, το Longsdale, το Panatela ή το Rodusto. Τα πούρα Αβάνας -η ιδανική απόλαυση μετά το φαγητό, μαζί με καλό κρασί, με παρέα ή όχι.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6611-95-7
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
13χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6611-95-7
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
13χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο