Product

Πού πήγαν όλοι οι άντρες;

Product

Πού πήγαν όλοι οι γονείς;

Πού πήγαν όλοι οι άντρες;

Κωδικός:
106539
Manufacturer: 
Description: 

Τους άντρες πολλές αγάπησαν, τους γλυκούς άντρες καμία. Χρόνια μετά τους πρώτους φεμινιστικούς αγώνες, οι γυναίκες συνειδητοποίησαν ότι εξακολουθούν να θέλουν τον άντρα, Άντρα με άλφα κεφαλαίο. Όπως η ηρωίδα του βιβλίου, έτσι κι οι περισσότερες γυναίκες έχουν καταπατήσει την αξιοπρέπειά τους, έχουν κλάψει "ποταμούς ολόκληρους", έχουν πέσει στα γόνατα παρακαλώντας για την αγάπη ενός "σκληρού άντρα".

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Τους άντρες πολλές αγάπησαν, τους γλυκούς άντρες καμία. Χρόνια μετά τους πρώτους φεμινιστικούς αγώνες, οι γυναίκες συνειδητοποίησαν ότι εξακολουθούν να θέλουν τον άντρα, Άντρα με άλφα κεφαλαίο. Όπως η ηρωίδα του βιβλίου, έτσι κι οι περισσότερες γυναίκες έχουν καταπατήσει την αξιοπρέπειά τους, έχουν κλάψει "ποταμούς ολόκληρους", έχουν πέσει στα γόνατα παρακαλώντας για την αγάπη ενός "σκληρού άντρα". Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ο άντρας που θα κλέψει την καρδιά μας πρέπει να είναι μυστηριώδης, απρόβλεπτος και, κυρίως, να ξυπνάει τα σαδομαζοχιστικά ένστικτά μας, αναπαράγοντας την αιώνια πάλη μεταξύ αρσενικών και θηλυκών αρχέτυπων. Ξεκινώντας από την αναζήτηση ενός άντρα που θα μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στον μπαμπά της, η ηρωίδα της Katherine Pancol αντιλαμβάνεται ότι στην εποχή μας οι Άντρες είναι δυσεύρετοι. Συμμαχώντας με όλες τις γυναίκες του πλανήτη, η Katherine Pancol φωνάζει δια στόματος της ηρωίδας της: "Επιτέλους, Πού πήγαν όλοι οι άντρες;"
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-441-360-0
Book pages: 
386
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κατρίν Πανκόλ γεννήθηκε στο Μαρόκο και μετακόμισε οικογενειακώς, σε ηλικία πέντε ετών, από την Καζαμπλάνκα στη Γαλλία. Σπούδασε λογοτεχνία και εργάστηκε αρχικά ως καθηγήτρια γαλλικών και λατινικών πριν στραφεί στη δημοσιογραφία. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά "Paris Match" και "Cosmopolitan", όπου ένας παρορμητικός εκδότης την εντόπισε και την ενθάρρυνε να γράφει μυθιστορήματα. Μετά την επιτυχία που είχε το πρώτο της μυθιστόρημα "Moi D'abord", που εκδόθηκε το 1979, η Πανκόλ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου και παρέμεινε για μία δεκαετία παρακολουθώντας μαθήματα δημιουργικής γραφής και σεναρίου στο Πανεπιστήμιο Columbia. Παράλληλα εκδόθηκαν τα έργα της "La Barbare", "Scarlett, si possible" και "Les hommes cruels ne courent pas les rues". Ο αμερικανικός τρόπος ζωής επηρέασε τη γραφή της προσδίδοντάς της ένταση και γρήγορο ρυθμό. Διακρίνεται για την εμβάθυνση στην ανθρώπινη ψυχολογία, ιδιαιτέρως των γυναικών, την εμμονή στη λεπτομέρεια και το λεπτό χιούμορ. Κυριότερο μέλημά της είναι να εμπνεύσει τις γυναίκες να τολμήσουν να είναι ο εαυτός τους, υιοθετώντας παράλληλα θετική στάση απέναντι στη ζωή. Τα έργα της είναι αισιόδοξα και απολαυστικά κι έχουν γνωρίσει τεράστια εμπορική επιτυχία. Το μυθιστόρημά της "Τα Κίτρινα Μάτια των Κροκοδείλων" αποτέλεσε τεράστια επιτυχία στη Γαλλία, όπου πούλησε περισσότερα από 1.000.000 αντίτυπα και απέσπασε το βραβείο Prix de Maison de la Presse 2006. Έχει επίσης βραβευθεί με το Βραβείο Καλύτερου Συγγραφέα 2007 από τον Gorodets Publishing στη Μόσχα, ενώ ήταν το έκτο βιβλίο με τις καλύτερες πωλήσεις στη Γαλλία το 2008. Έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, ρωσικά, κινεζικά, ουκρανικά, πολωνικά, ιταλικά, κορεατικά, βιετναμέζικα, λετονικά και νορβηγικά.
Για επικοινωνία με τη συγγραφέα: http://www.katherine-pancol.com.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-441-360-0
Book pages: 
386
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο