Product

Πρακτική εισαγωγή στη μελέτη της νεοελληνικής λογοτεχνίας

Product

Πρακτική εμπορικών μισθώσεων

Πρακτική ελαιουργία

Κωδικός:
135628
Description: 

Ένα βιβλίο χρήσιμο, πρακτικό και επιστημονικά γραμμένο, απαραίτητο σε όλους σας, όπως η "Πρακτική οινολογία", σε όλους τους οινο-παραγωγούς.

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε σε γλώσσα απλή, που την καταλαβαίνει ο καθένας, κάθε πληροφορία που σας ενδιαφέρει για να κάνετε εκλεκτό λάδι.

Επίσης κάθε χρήσιμη και πρακτική πληροφορία για την οικιακή κατασκευή σαπουνιού από τις μούργες των λαδιών, για την πλήρη εκμετάλλευσι του ληοκοκκιού (εξαγωγή πυρηνελαίου κλπ.) και γενικά για κάθε πράγμα, που έχει σχέσι με την εληά και τα προϊόντα της.

4,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο χρήσιμο, πρακτικό και επιστημονικά γραμμένο, απαραίτητο σε όλους σας, όπως η "Πρακτική οινολογία", σε όλους τους οινο-παραγωγούς. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε σε γλώσσα απλή, που την καταλαβαίνει ο καθένας, κάθε πληροφορία που σας ενδιαφέρει για να κάνετε εκλεκτό λάδι. Επίσης κάθε χρήσιμη και πρακτική πληροφορία για την οικιακή κατασκευή σαπουνιού από τις μούργες των λαδιών, για την πλήρη εκμετάλλευσι του ληοκοκκιού (εξαγωγή πυρηνελαίου κλπ.) και γενικά για κάθε πράγμα, που έχει σχέσι με την εληά και τα προϊόντα της.
Publications Date: 
2000
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
22χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2000
Book pages: 
172
Book Dimensions: 
22χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο