Product

Πρακτικοί ορθογραφικοί κανόνες

Product

Πρακτικός δικηγορικός φορολογικός οδηγός 2007

Πρακτικός άτλαντας του ώτος και του στόματος

Κωδικός:
125026
Description: 

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις του διαγνωστικού προβληματισμού, σε συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων, από κλινικές εκδηλώσεις που βλέπουμε κατά την εξέταση του αρρώστου σε περιοχές όπως το αυτί και η στοματική κοιλότητα που αφορά ακόμα και τους πιο έμπειρους.

Η δύναμη της εικόνας είναι γνωστή και η διδακτική της αξία δεν αντικαθίσταται από οποιαδήποτε θεωρητική κατάρτιση και περιγραφή ενός αξιόλογου βιβλίου ή δασκάλου.

86,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις του διαγνωστικού προβληματισμού, σε συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων, από κλινικές εκδηλώσεις που βλέπουμε κατά την εξέταση του αρρώστου σε περιοχές όπως το αυτί και η στοματική κοιλότητα που αφορά ακόμα και τους πιο έμπειρους. Η δύναμη της εικόνας είναι γνωστή και η διδακτική της αξία δεν αντικαθίσταται από οποιαδήποτε θεωρητική κατάρτιση και περιγραφή ενός αξιόλογου βιβλίου ή δασκάλου. Στον άτλαντα αυτόν παρατίθεται πληθώρα εικόνων παθολογικών εκδηλώσεων σε εξελικτικά στάδια διαφόρων παθήσεων που αξιοποιήθηκαν και ταξινομήθηκαν από αξιόλογους ξένους συναδέλφους με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας για να γίνουν κτήμα του ιατρικού κόσμου. Με τους συνεργάτες μου κρίναμε σωστό να το μεταφράσουμε πιστεύοντας ότι θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα και των ελλήνων συναδέλφων στην κλινική τους άσκηση και στην διαφοροδιαγνωστική διερεύνηση. Αντώνης Τζαγκαρουλάκης
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-394-432-7
Book pages: 
274
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-394-432-7
Book pages: 
274
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο