Product

Πρακτικός οδηγός εμπορικού δικαίου, δικαίου αξιογράφων, δικαίου εταιρειών, πτωχευτικού δικαίου

Product

Πρακτικός οδηγός εξομολογουμένου

Πρακτικός οδηγός ενημέρωσης για την κυκλοφορία του Ευρώ

Κωδικός:
64283
Manufacturer: 
Description: 

Η αξιοσημείωτη αυτή νομισματική αλλαγή ασφαλώς θα επηρεάσει όλους μας. Από τον απλό ιδιώτη και νοικοκυρά και τον δυναμικό επιχειρηματία μέχρι τους διευθύνοντας οικονομικά μεγαθήρια. Φυσικά και ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό.
Μπροστά λοιπόν στη μεγάλη αυτή αλλαγή καθώς η ενημέρωση θεωρείται από όλους (όπως και είναι) ελλιπής, προσπαθούμε με αφετηρία το παρόν να συμβάλλουμε στην όσο καλύτερα μπορούμε πληροφόρηση με πρακτικό τρόπο κάθε ενδιαφερόμενο.

15,39 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η αξιοσημείωτη αυτή νομισματική αλλαγή ασφαλώς θα επηρεάσει όλους μας. Από τον απλό ιδιώτη και νοικοκυρά και τον δυναμικό επιχειρηματία μέχρι τους διευθύνοντας οικονομικά μεγαθήρια. Φυσικά και ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό. Μπροστά λοιπόν στη μεγάλη αυτή αλλαγή καθώς η ενημέρωση θεωρείται από όλους (όπως και είναι) ελλιπής, προσπαθούμε με αφετηρία το παρόν να συμβάλλουμε στην όσο καλύτερα μπορούμε πληροφόρηση με πρακτικό τρόπο κάθε ενδιαφερόμενο. Η παρούσα έκδοση συνοδεύεται με μία πληρέστερη και εκτενέστερη έκδοση με τίτλο: "Όσα πρέπει να γνωρίζεται για την ΟΝΕ και το ΕΥΡΩ". [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8083-07-9
Book pages: 
183
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8083-07-9
Book pages: 
183
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο