Πρεβεζιάνου, Ελισάβετ

Η Ελισάβετ Πρεβεζιάνου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει διδάξει και υπηρετήσει ως σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού επί σειρά ετών στη Μέση Εκπαίδευση.
Σπούδασε επίσης Συμβουλευτική Ψυχολογία και είναι κάτοχος Diploma in Counseling Psychology (Edexcel International, U.K). Εκπαιδεύτηκε ως σύμβουλος ομάδων και οργανισμών στον Ελληνικό Οργανισμό Παιδείας και Ψυχοθεραπείας στην Ομαδική Ανάλυση. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της για τη διαρκή διεύρυνση των οριζόντων της, συνεχίζει τη μετεκπαίδευσή της ως ψυχοθεραπεύτρια στην Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας "γίγνεσθαι".
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια γραφολογίας και art-therapy. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του πιστοποιημένου από το Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών προγράμματος "Αριάδνη" για τον εθισμό των εφήβων στο διαδίκτυο. Είναι μέλος της International Association for Group Psychotherapy and Group Processes (IAGP), της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού.

Υποκατηγορίες
Φίλτρο