Product

Πριν από την μεγάλη έκρηξη

Product

Πριν από το ξεκίνημα

Πριν από το γλυκό: μαγειρέματα με τη Νίκη Παρλιάρου

Κωδικός:
132292
Description: 

74 λαχταριστές παραδοσιακές γεύσεις με την υπογραφή της Νίκης Παρλιάρου.

"Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη από Έλληνες γονείς. Από παιδί θυμάμαι τη γιαγιά μου και τη μαμά μου να περνούν τις περισσότερες ώρες τους μέσα στην κουζίνα, ανάμεσα στις φωτιές και στα μπακίρια. Οι μνήμες μου από τα παζάρια και τις αγορές τροφίμων είναι πολύ έντονες. Από πολύ μικρή μυήθηκα στην πολίτικη κουζίνα, και, όταν ήρθα στην Ελλάδα, παντρεμένη πια στα 18 μου, έφερα μαζί μου τις γνώσεις αλλά και τις συνήθειες της οικογένειάς μου."

Νίκη Παρλιάρου

5,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

74 λαχταριστές παραδοσιακές γεύσεις με την υπογραφή της Νίκης Παρλιάρου. "Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη από Έλληνες γονείς. Από παιδί θυμάμαι τη γιαγιά μου και τη μαμά μου να περνούν τις περισσότερες ώρες τους μέσα στην κουζίνα, ανάμεσα στις φωτιές και στα μπακίρια. Οι μνήμες μου από τα παζάρια και τις αγορές τροφίμων είναι πολύ έντονες. Από πολύ μικρή μυήθηκα στην πολίτικη κουζίνα, και, όταν ήρθα στην Ελλάδα, παντρεμένη πια στα 18 μου, έφερα μαζί μου τις γνώσεις αλλά και τις συνήθειες της οικογένειάς μου." Νίκη Παρλιάρου
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6782-29-8
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
24χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Νίκη Παρλιάρου - Χρυσανθίδου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1953. Τελειώνοντας το Γυμνάσιο, ήρθε στην Αθήνα όπου και παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία. Απέκτησε δύο παιδιά, ασχολήθηκε με την τέχνη του αδελφού της, Στέλιου Παρλιάρου, τη ζαχαροπλαστική, και εδώ και 6 χρόνια εξασκεί την τέχνη της μαγειρικής στην "Αυλή του Αντώνη" στη Νέα Μάκρη. Τα "Μαγειρέματα στην αυλή του Αντώνη" είναι το πρώτο της βιβλίο.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6782-29-8
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
24χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο